banner565

banner472

banner458

banner457

Şehir içi ilk kuluçka merkezi

Türkiye’nin kendi tematik alanlarında ilk uydu kuluçka merkezi olma özelliği taşıyan ve Teknopark İstanbul ile Beyoğlu Belediyesi ortaklığında hayata geçirilen Cube Beyoğlu’nun açılışında Bakan Mustafa Varank, buraya gelecek gençleri ve girişimcileri bütün imkanlarıyla destekleyeceklerini söyledi.

HABER 01.05.2023, 00:01 24.05.2023, 09:17
19605
Şehir içi ilk kuluçka merkezi

Bakan Varank, özellikle gençleri bu süreçlere dahil etmek için kuluçka merkezlerini teknoparkların dışında şehir merkezlerinde kurduklarını belirtti. Bakan Varank, Türkiye’nin girişimcilikte altın çağını yaşadığını vurgulayarak, “Gencecik çocuklar, 3-4 arkadaş bir araya gelip 100-200 milyon dolar hasılat yapan şirketler kurabiliyorlar. İşte buna devam ederken de en önemli merkezlerimizden bir tanesi Cube Beyoğlu olacak. Burada tematik kuluçka işleteceğimiz gibi aynı zamanda bir girişimcilik merkezini de hayata geçireceğiz” diye konuştu.
İstiklal Caddesi’nde bulunan Cube Beyoğlu için düzenlenen açılış törenine Bakan Varank’ın yanı sıra ODTÜ Rektörü Prof.Dr. Verşan Kök, Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Naci İnci, İTÜ Rektörü Prof.Dr. İsmail Koyuncu, Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Teknopark İstanbul Genel Müdürü Bilal Topçu, İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç ile girişimciler katıldı.

Yorumlar (0)