banner565

banner472

banner458

banner457

Tech Data’dan Nextperience Demo Merkezi

Tech Data Türkiye IoT ve analitik teknolojilerinin deneyimlenebileceği Nextperience Demo Merkezi’ni iş ortaklarının ve son kullanıcıların hizmetine sundu.

HABER 01.02.2021, 00:01 27.02.2021, 12:49
22496
Tech Data’dan Nextperience Demo Merkezi

Tech Data Türkiye Genel Müdürü Behçet Yumrukçallı, “IDC’ye göre Türkiye pazarında ise 2020 yılı itibariyle Türkiye IoT pazar büyüklüğü 1 milyar 169 milyon dolara ulaşmış, veri kavramı günümüzde büyüklüğü, yorumlanması ve işlenişiyle kurumların adeta birer pusulası halini almış durumda. Tech Data Türkiye olarak temsil ettiğimiz üreticiler ve teknolojiler arasında global köprüler kuruyor, iş ortaklarımıza da yeni ve yaratıcı çözümler geliştirebilmeleri için esnek bir ortam sağlıyoruz. Dolayısıyla verinin bu dönüştürücü yolculuğunda dünyanın gittiği yeri yakından takip ediyor, yarının dünyasını bugünden görebiliyoruz” diye konuştu.
Tech Data Türkiye Pazarlama ve Yeni Nesil Teknolojiler İş Geliştirme Müdürü Kaan Bayram ise merkezi ve yerel yönetimler ile yapılacak işbirlikleri temelinde hazırlanacak projelerde IoT’un yatırım ve planlamada verimliliği ciddi oranda artırma potansiyeline sahip olduğunu örneklerle açıkladı.

Yorumlar (0)