banner565

banner472

banner458

banner457

Teknodrom’un tercihi canias4.0 Teknolojileri oldu!

Alüminyum ve değerli madenler geri kazanım sektörünün önde gelen firmalarından biri olan Teknodrom Değerli Madenler Geri Dönüşüm A.Ş., iş süreçlerini canias4.0 Teknolojileri ile yöneteceğini duyurdu.

HABER 01.06.2023, 00:01 20.07.2023, 10:05
15974
Teknodrom’un tercihi canias4.0 Teknolojileri oldu!

100’ü aşkın çalışanıyla; inovatif fikirlerle her geçen gün gelişen ve multi sektörel yapıya sahip, hızla büyüyen Teknodrom, dijital dönüşüm ve sürdürülebilirlik çalışmalarını Industrial Application Software-IAS ekipleri rehberliğinde sürdürecek. Teknodrom’un Dilovası, Kocaeli’deki merkezinde gerçekleşen kick off (proje başlatma) toplantısıyla iki firma yetkilileri bir araya geldi ve işbirliği duyuruldu.
Sırada canias4.0 IoT Projesi var: Teknodrom Güvenlik ve Bilgi Teknolojileri Yöneticisi Serkan Bitengül, caniasERP ile başlayacakları projeye süreç içerisinde canias4.0 IoT Çözümlerini de dahil edeceklerini belirtti.
caniasERP ile kurumsal hafızamızı kurgulayacağız”: Kick off toplantısında Industrial Application Software-IAS yöneticileri ve Teknodrom ekibi, canias4.0 Teknolojileri projesinin detaylarını konuştu ve sürecin ilk yol haritalarını belirledi. Toplantıda projeyle ilgili beklentilerini Industrial Application Software-IAS ekibine anlatan Teknodrom Güvenlik ve Bilgi Teknolojileri Yöneticisi Serkan Bitengül,  şu bilgileri verdi: “Daha önce farklı bir yazılım çözümü kullanıyorduk. Ancak özellikle raporlama konusunda ciddi sorunlar yaşıyorduk. Kullandığımız yazılım, firmamızın büyüme hızına ayak uyduramadı ve ihtiyaçlarımızı karşılayamaz hale geldi. Yeni bir ERP yazılımı kaçınılmaz hale gelmişti. Araştırmalarımız sırasında caniasERP’nin tüm ihtiyaçlarımıza yanıt verebileceğini gördük. İş süreçlerimizi dünyanın en iyi iki ERP yazılımından biri olan canias4.0 Teknolojileri ile yöneteceğiz. caniasERP sayesinde verilerimizi doğru şekilde muhafaza edip, doğru analizler ve raporlamalar alabileceğiz. Öncesinde sistemde geriye dönük işlemler yapmakta zorluk çekiyor, silinmiş ya da değiştirilmiş dosyaları görüntüleyemiyorduk. Bu nedenle de kurumsal hafıza oluşturamıyorduk. caniasERP ile bu sorunu da çözmüş olacağız. caniasERP’nin Projenin ikinci fazında canias4.0 IoT Çözümleri’nin de çalışmalarına başlamayı planladık. Doğru verilere ulaşmak, bunları iyi muhafaza etmek ve doğru raporlamalar almak bizim için büyük önem taşıyor.”

Yorumlar (0)