banner565

banner472

banner458

banner457

TOSYÖV Arama Konferansı’nda gelecek vizyonu

TOSYÖV, dergimiz KobiEfor, MAİB, Logo Yazılım, BİTES, İMİB çözüm ortaklığında, 4. Arama Konferansı’nı, Ankara’da gerçekleştirdi. TOSYÖV’lüler, TOSYÖV 4. Arama Konferansı’nda, Vakfın misyon ve vizyonu yeniden oluşturmak için tüm gün boyunca çalıştı. 

HABER 01.12.2023, 00:00 19.12.2023, 10:27
15205
TOSYÖV Arama Konferansı’nda gelecek vizyonu
TOSYÖV (Türkiye Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler, Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticiler Vakfı), dergimiz KobiEfor, MAİB (Makine İhracatçıları Birliği), Logo Yazılım, BİTES, İMİB (İstanbul Maden İhracatçıları Birliği) çözüm ortaklığında, 4. Arama Konferansı’nı, Ankara Altındağ’daki Ankara Kent Konseyi Salonu’nda gerçekleştirdi.
TOSYÖV, 1995, 2002 ve 2004 yıllarında gerçekleştirdiği Arama Konferansları’nın dördüncüsünde, gelecek vizyonunu masaya yatırdı. TOSYÖV Arama Konferansı’nda, TOSYÖV’ün hızla değişen şartlar doğrultusunda 2004 yılında belirlenen misyonunu gözden geçirmek, yeni vizyonunu, öz-değerlerini belirlemek, bunları KOBİ’ler ve paydaşlarıyla nasıl yaygınlaştıracağı konusunda temel ipuçlarını saptayarak işlevselleştirilmesinin yolu hakkında çalışmak amacıyla yeni bir arama konferansını üyelerinin katılımıyla hayata geçirdi.
Yoğun bir katılımla ve TOSYÖV Yönetim Kurulu Başkanı Nezih Kuleyin’in açış konuşmasıyla başlayan TOSYÖV 4. Arama Konferansı’nda, TOSYÖV Yönetim Kurulu, TOSYÖV Denetim Kurulu ve TOSYÖV Mütevelli Heyet Üyeleri ve TOSYÖV Destekleme Dernekleri ve Üyeleri, gruplar halinde biraraya geldiği masalarda TOSYÖV’ün misyon ve vizyonunu yeniden oluşturmak için tüm gün boyunca çalıştı.
TOSYÖV Başkanı Nezih Kuleyin,  Arama Konferansı’nda görüş birliğine varılan TOSYÖV’ün yeni misyonu ve gelecek vizyonunu ve Konferans’ın çıktılarını, rapor haline getirerek, yakın zamanda  kamuoyu ve TOSYÖV’lülerle paylaşacaklarını duyurdu.

Yorumlar (0)