banner565

banner472

banner458

banner457

Track, hizmetleri ile katmadeğer yaratıyor

Global yazılım firması IFS’nin Türkiye yetkili partneri ve resmi çözüm ortağı Track, IFS ERP 5 ana endüstri kolu altında; otomotiv, makine, savunma sanayii, gıda, elektrik–elektronik, havacılık, savunma sanayi, plastik, mobilya–aksesuar, inşaat, gemi inşa–altyapı, enerji, maden, sağlık-medikal, kağıt gibi pek çok sektöre hizmet sağlıyor.

HABER 01.06.2023, 00:01 21.06.2023, 09:40
13417
Track, hizmetleri ile katmadeğer yaratıyor

Track olarak danışmanlık, destek ve proje yönetimi konularında uçtan uca kapsayıcı bir hizmet sunduklarını söyleyen Track’in Kurucusu Tolga Demirci, “Bu doğrultuda sektör ayırt etmeksizin, IFS ERP sistemlerinin lisans satış, devreye alma ve satış sonrası destek hizmetleri öncelikli iş alanımızdır” açıklamasını yaptı.
IFS standart modülleri ‘Müşteri İlişkileri Yönetimi, Finans–Muhasebe, İnsan Kaynakları, Üretim, Satınalma, Proje, Tedarik Zinciri Yönetimi ve Servis Yönetimi gibi konularda çözümler sunduklarını belirten Demirci, “Ayrıca IFS’in esnek yapısı, şirketlerin tam olarak ihtiyaç duyduğu, kullanıcıya özel geliştirmeler ve eklentiler ile kullanım kolaylığı sağlamakta” diye konuştu.
Tolga Demirci şöyle devam etti: “Track olarak bizim içerisinde bulunduğumuz dijital dönüşüm projelerindeki müşterilerimiz kendi sektörlerinin önde gelen firmaları durumunda. Her geçen gün önemi artan dijital dönüşümün şirketlerin var olmaları için olmazsa olmaz olduğunu anlatmaya ve farkındalığı artırarak, şirketlere katmadeğer sağlayan projelerimize devam edeceğiz.”
Demirci, “IFS halihazırda, Cloud versiyonu ile birlikte, yapay zeka ve makine öğrenmesi teknolojilerini Talep Tahminleme, CRM, Kestirimci Bakım gibi konularda kullanmaya başladı. Bu gibi teknolojilerin endüstri pratiklerinde kullanılabilir duruma gelmesi paralelinde IFS modüllerinde işlevlerinin de artacağını göreceğiz” dedi.

Yorumlar (0)