banner565

banner472

banner458

banner457

Trioworx, KobiWorx ile operasyonel verimliliği artırıyor

Organizasyon süreçlerinin yönetiminde verimliliği artırmayı hedefleyen Trioworx, bu anlamda KobiWorx ürünüyle öne çıkıyor. TrioWorx Kurucusu ve Çözüm Direktörü Murat Bozacıoğlu; “KobiWorx, ‘No Code Platform’ yani kodlama dili olmadan modüllerin geliştirilmesini sağlıyor. Bu sayede hazır ürünlerin sunamadığı, müşterilerimizin kendilerine özel süreçleri hayata geçiriyor” diyor.

HABER 01.11.2023, 00:01 27.11.2023, 08:26
24758
Trioworx, KobiWorx ile operasyonel verimliliği artırıyor

Oracle Bulut İş Ortağı olarak 2013 yılında faaliyetlerine başlayan TrioWorx, KOBİ segmentindeki müşterilerine en etkin ve müşteri taleplerini karşılamaya yönelik çözümler üretiyor.
İş hayatına başladıkları dönemde THY gibi önemli şirketlerin projele
rinde Bulut Müşteri İlişkileri Yönetimi tecrübesi ile yer aldığını ifade eden TrioWorx Kurucusu ve Çözüm Direktörü Murat Bozacıoğlu, 2015 yılı başlarında Microsoft ile iş ortaklığını başlattıklarını, Müşteri İlişkileri Yönetimi (Dynamics) ve Üretkenlik Çözümleri (Office365) ile bulut çözümlerine yönelik faaliyetlerini genişlettiklerini belirtiyor.
Bozacıoğlu, 2018’den itibaren ise Microsoft PowerBI ile hem mevcut Microsoft platformları üzerine (Dynamics & Sharepoint) hem de farklı veri kaynakları üzerine İş Zekası çalışmaları başlatıldığını söylüyor.
Trioworx’ün süreç odaklı çözümler geliştirdiğini ve organizasyon süreçlerini yönetirken verimliliklerini artırmayı hedeflediklerini kaydeden Bozacıoğlu; “Bu bağlamda çözümlerin bir kısmını çözüm ortağı olduğumuz Microsoft ürünleri ile bir kısmını da kendi yazdığımız bulut ürünümüz KobiWorx ile sunmaktayız” diyor.
KobiWorx’ün, müşterilerin esnek taleplerini karşılamak için geliştirdikleri bulut tabanlı bir kurumsal uygulama geliştirme platformu olduğunu vurgulayan Bozacıoğlu; “Bu platformun önemli bir özelliği ‘No Code Platform’ olması yani kodlama dili olmadan modüllerin geliştirilmesini sağlamasıdır. Bu sayede hazır ürünlerin sunamadığı müşterilerinizin kendilerine özel süreçleri hayata geçirme beklentilerini karşılayabilmekteyiz” açıklamasını yapıyor.
Bozacıoğlu, özellikle insan kaynakları süreçlerini, operasyon süreçleri ile entegre kullanmak isteyen müşteriler için bu entegre modüllerini veya servis bazlı mimarileri ile entegrasyon geliştirebildiklerini kaydediyor: “Tamamen mobil uyumlu KobiWorx ön yüzü ile hem merkezi kullanıcılar hem de çalışan/saha kullanıcıları için de modüller geliştirilebilmektedir. Gösterge paneli ve iş akışı motoru kabiliyetleri ile kurumsal akışlar ve takibi mümkün olmaktadır.”
“Diğer taraftan Robotik Süreç Otomasyonu da, bir çok organizasyonel süreç de olduğu gibi insan kaynakları süreçlerinde de ön plana çıkmaktadır” diyen Bozacıoğlu, işe alımdan işe yerleştirme süreçlerine, bordrolamadan işten çıkarma süreçlerine, çok sayıda tekrar eden bütün dijitalleşmiş süreçlerde robotik otomasyonun uygulanabildiğine dikkat çekiyor.
Bozacıoğlu; “Burada Microsoft PowerAutomate Desktop ürünü ile çok hızlı şekilde uçtan uca bir süreci robotik otomasyona sokabilmekteyiz, bazen yazılım geliştirme ile yapılan entegrasyonlardan da hızlı ve ekonomik çözümler elde edilebilmektedir” diye konuşuyor.
Gelecek dönemde KobiWorx platformuna yeni özellikler ekleyerek müş
terilerinin gelişmiş beklentilerini de karşılamayı hedeflediklerini ifade eden Bozacıoğlu, BPM-Business Process Management, Self Service Portal yapısı ve gelişmiş raporlama kabiliyetleri ile insan kaynakları süreçlerinde performans yönetimi odaklı talepleri de karşılayabileceklerini aktarıyor.
Bozacıoğlu şöyle devam ediyor: “Yapay zeka destekli çalışan analizleri de üzerinde çalıştığımız bir başka alan olarak son dönemde dikkat çekmekte. KobiWorx İnsan Kaynakları hazır modülü de yakın zamanda daha temel insan kaynakları süreçlerini yönetmek isteyen müşterilerimiz için sunulacaktır.”

Yorumlar (0)