banner565

banner472

banner458

banner457

Vedubox Kurucu Ortağı ve CEO’su Bilgin Yazar: “Vedubox ile dijital dönüşümde hepsi bir arada çözüm sunuyoruz”

Vedubox, farklı sektörlerin değişen ihtiyaçlarına uyumlu uzaktan eğitim, video ve web konferans, sanal sınıf teknolojileri, kurumsal online eğitim ve iletişim portalı, video ve dijital içerik geliştirme teknolojileri konusundaki ürünleriyle ek hiçbir uygulama veya hizmete ihtiyaç duymayan bir çözüm sunuyor. Vedubox çatısı altında yer alan ve en çok ilgi gören ürünlerden biri Vedubox Meet.

HABER 07.06.2021, 15:16 21.06.2021, 10:03
12773
Vedubox Kurucu Ortağı ve CEO’su Bilgin Yazar: “Vedubox ile dijital dönüşümde hepsi bir arada çözüm sunuyoruz”

Vedubox 2013 yılında ETGI Grup çatısı altında zamanın öncelikli ihtiyaçlarından biri olan dijitalleşme sürecinde etkili bir çözüm sunmak üzere Ankara’da Hacettepe Teknokent’te bir Ar-Ge projesi olarak kuruldu. Bilişim alanında eğitimli ve deneyimli ekibiyle ve Ar-Ge çalışmalarıyla güçlendi, başkentten dünyaya açılarak Türkiye’nin önemli teknoloji girişimlerinden biri haline geldi.
Remax, Casper, Numesys ve Apsiyon başta olmak üzere Türkiye’de ve dünyada 350’den fazla şirket, devlet kurumu, dernek, vakıf ve eğitim kurumlarından oluşan geniş müşteri ağına kurumsal online eğitim ve iletişim portalı sunuyor.

Vedubox Kurucu Ortağı ve CEO’su Bilgin Yazar, %100 büyümeyle yollarına devam etmelerinin sırrını “Ar-Ge firması olmamız sayesinde dönüşen ihtiyaçlar için biz de proaktif adımlar atma şansı da buluyoruz. Yani ihtiyaçla çözümü aynı anda sunuyoruz. Üstelik bu kapsamlı hizmeti kullanımı kolay, işlevsel ve kişiselleştirilebilir bir kullanıcı arayüzüyle kullanıma açıyoruz. Farklı ihtiyaçlar için özel olarak tasarladığımız Vedubox ürünleri, her sektörde iş ve eğitim süreçlerini kolayca ve hepsi bir arada olduğu için ekonomik bütçelerle dijitale taşımayı sağlıyor.” diye açıklıyor.

Vedubox Meet özellikle KOBİ’ler, girişimciler ve bireysel kullanıcılar için tasarlandı
Vedubox Meet ile geniş veya küçük kitlelere hitap eden konferans, toplantı ve eğitimler yürütülebiliyor. Yalnızca Zoom kullanıldığında takibi, analizi ve raporlaması zorlaşan süreç, bu ürünle pratik hale geliyor.

- Süreç yönetimi ve analizi destekleyen modüller, verimliliği artırıyor.
- Ekip ya da kullanıcılar arasında iletişimi destekleyen çözümler, katılımı ve etkileşimi artırıyor.
- LMS, sertifika, anket, sınav ve test modülleriyle bütünleşik bir hizmet sunuyor.

Vedubox’ı proje firmalarından ayıran en önemli özelliği; e-eğitim, online toplantı-sanal sınıf, webinar gibi pek çok hizmette konusunda uzman Türkiye’deki tek SAAS bilişim ve Ar-Ge firması olması. Bütünleşik çözümleri, tek bir çatı altında toplayarak kullanıcıların tam olarak ihtiyacı olan modüller ve çözümlere ulaşmasını sağlıyor. Bulut tabanlı olduğu için sisteme farklı cihazlardan ve ihtiyaç duyulan her an erişim mümkün.

Zoom ve pek çok Google ve Microsoft ürünleri entegre
Halihazırda alanının en iyisi olan Zoom’un yanı sıra dijital devler olarak anılan Google ve Microsoft ürünleri entegre şekilde diğer Vedubox ürünlerinde olduğu gibi Vedubox Meet’le kullanıma açılıyor. Tüm bu ürünlerin kurulumu ve bakımı için şirketlerin bünyesinde personele ihtiyaç duyulmuyor.
Vedubox’ın teknik ekibi tarafından kurulum dakikalar içinde gerçekleşiyor, sürekli müşteri desteği kullanım sırasında olası sorulara her an çözüm sunuyor. Dört farklı paketten kullanıcı ihtiyacı olanı seçerek yalnızca ihtiyacı olan sistem için ödeme yapıyor ve kendisi için en ideal sistemi anında kullanmaya başlıyor.

Bilgin Yazar’a göre; “İçinde bulunduğumuz koşullar bu konuyu daha fazla gündeme getirse de kurumsal online eğitim ve iletişim portalları, pandemi öncesinde büyük talep görüyordu. Pandemi sonrasında da bu iş yapma biçiminin avantajıyla tanışan şirket ve kurumların bu iş yapma biçimini benimsediğini ve bunun avantajlı bir dönüşüm olduğunu istatistikler gösteriyor. Şirketler, artık dönüşüme katılmaya cesaret ediyor. Çünkü hızlı sonuç alıyorlar ve avantajların faydasını hemen görüyorlar.”
Siz de bir demo talep ederek Vedubox Meet ile tanışabilirsiniz.

Yorumlar (0)