banner565

banner472

banner458

banner457

KPMG ve TIRPORT lojistik sektörü için işbirliği yaptı

Danışmanlık şirketlerinden KPMG, TIRPORT ile iş ortaklığına imza attı. İşbirliğiyle TIRPORT’un teknoloji deneyimi, KPMG’nin kurumsal varlığı ve iş ağıyla güç birliği yaparak sinerji yaratacak ve sektörün dijitalleştirilmesini hızlandırılacak.

LOJİSTİK 01.08.2022, 00:01 22.08.2022, 00:54
20881
KPMG ve TIRPORT lojistik sektörü için işbirliği yaptı

KPMG Türkiye Gümrük ve Dış Ticaret Hizmetleri Şirket Ortağı, Endüstriyel Üretim Sektör Lideri Murat Palaoğlu, “Dünyada üretilen mallar, müşterinin beklentilerine uygun şartlarda zamanında ulaştırılmazsa üretim yapmak da zorlaşır. Oysa tedarik sisteminin temel dayanağı, tedarikin sürekliliği ve sürdürülebilirliğidir. Biz de KPMG olarak TIRPORT ile yaptığımız bu işbirliği ile tüm üreticileri, lojistik firmaları ve KOBİ’leri yüksek teknolojiyle buluşturmayı hedefliyoruz. Bunları yaparken, sahip olduğumuz dijital deneyim ve güçlü ağımız ile lojistik firmalarının doğru fiyatlama ile yüke en hızlı şekilde ulaşabilmelerinin de yolunu açıyoruz” diye konuştu.
TIRPORT Kurucu Ortağı Hakan Özçubukcu ise “Bu işbirliği ile sürdürülebilir çevre ve gelecek için KPMG ve TIRPORT, farkındalık geliştirmeye yönelik ortak projeler de geliştirecek” dedi.

Yorumlar (0)
banner557