banner565

banner472

Sensormatic, enerji sektörüne üst düzey güvenlik sağlıyor

Sensormatic, kömür, hidroelektrik, doğalgaz, rüzgâr enerjisi, jeotermal enerji ve güneş enerjisi santrallerden enerji nakil hatlarına kadar her türlü tesis için özel teknoloji destekli çözümler sunarak güvenlik ve sürdürülebilirlik ihtiyacının karşılanmasını sağlıyor.

ENERJİ 01.09.2022, 00:01 23.09.2022, 10:16
18729
Sensormatic, enerji sektörüne üst düzey güvenlik sağlıyor

Sensormatic’in CMO’su Pelin Yelkencioğlu, enerji sektöründe çok geniş bir deneyime sahip olduklarını belirterek, “Üretim, dağıtım, enerji nakil hatları faaliyetlerini kapsayan tüm güvenlik risklerini ve ihtiyaçlarını analiz ediyoruz. Bu analizler sonucunda, olası risk ve ihtiyaca özel güvenlik çözümlerini hayata geçiriyoruz” dedi.
Bölgeye göre değişmekle birlikte enerji santrallerinden genellikle kötü niyetli ve izinsiz giriş risklerinin ön planda olduğunu belirten Yelkencioğlu, “Enerji tesislerini hem fiziksel hem de teknolojik olarak güvenli bir hale getiriyoruz. Tesisin bulunduğu coğrafya ve konuma göre farklı çözümler üretiyoruz. Klasik video izleme çözümleri yerine video analiz özellikle termal kameralar kullanıyoruz. Bu termal kameraları da yüksek zoom özelliğine sahip 360 derece hareketli kameralarla destekliyoruz” diye konuştu.

Yorumlar (0)
banner557