banner565

banner472

banner458

banner457

Adonis, KOBİ’lere 40 farklı kategoride sunduğu ürün çeşitliliğiyle dikkat çekiyor

Adonis Endüstriyel Temizlik Ürünleri A.Ş., e-ticaret sitesi tepedenal.com ile küçük ve orta ölçekli işletmelerin (KOBİ’lerin) sahiplerine ve bireysel tüketicilere 40 farklı kategoride ürün çeşitliliği sunuyor. Adonis Endüstriyel Temizlik Ürünleri A.Ş. Operasyon Müdürü Murat Emre Cilasin, sektörel anlamda tedariğini sağlayamayacakları ürün bulunmadığını ve bu konuda iddialı olduklarını söylüyor.

HABER 01.10.2022, 00:01 19.10.2022, 08:56
20812
Adonis, KOBİ’lere 40 farklı kategoride sunduğu ürün çeşitliliğiyle dikkat çekiyor

Bilkent Holding bünyesinde Kurumsal Hizmet Grubu-Tepe Kurumsal Çözümler şirketlerinden birisi olarak temizlik ürünleri ve hijyen çözümleri sektöründe hizmet veren Adonis Endüstriyel Temizlik Ürünleri A.Ş., profesyonel kullanım için üretilen etkili ve hızlı çözüm sağlayan ürünlerin tedariğini gerçekleştiriyor.
Otel, hastane, okul, restoran, fabrika, AVM ve buna benzer büyük kurum tesis ve kuruluşlara temizlik ve hijyen konusunda profesyonel çözümler sunan Adonis, ürün çeşitliliği ve hizmet kalitesiyle sektörde ön plana çıkıyor.Temizlik malzemeleri, kağıt ürünleri, gıda, ambalaj, sarf malzeme, medikal ve hijyen ürünleri gibi geniş ürün portföyünün üstünlüğü ile zaman ve maliyet faktörlerini de en iyi şekilde yöneten şirket, 5.000’i aşkın son kullanıcı noktasına sorunsuz teslimat sağlıyor.
Müşterilerini, çözüm ortağı bir partner olarak gördüklerini kaydeden Adonis Endüstriyel Temizlik Ürünleri A.Ş. Operasyon Müdürü Murat Emre Cilasin, amaçlarının, sorunlar ortaya çıkmadan tespitini yaparak, tedarik zinciri akışını kesintisiz sürdürmek olduğunu söylüyor. “Müşteri deneyimi yönetimi, müşterinin penceresinden bakabilmekle başlar” diyen Cilasin, empati ile ihtiyaçları belirleyerek, çözüm önerilerini paylaştıklarını ve satış öncesi ziyaretlerinin satış sonrasında da devam ettiğini ifade ediyor.
Cilasin, projelerdeki eksikleri yerinde tespit ederek, müdahale ettiklerini anlatıyor: “Satış sonrası eğitimlerimizle kullanım alanlarında yerinde uygulamalar yapıyoruz. Grup şirketimiz Tepe Çağrı Merkezi tarafından profesyonelce yönetilen müşteri hizmetleri telefon hattımız, e-posta ve sosyal medya iletişim kanallarımızla B2B hizmet veren birçok şirkette olmayan bir özellik olarak her türlü soruna anında çözüm üreten bir ekibe sahibiz.”
Cilasin, ‘Müşteri Deneyimi Yönetimi’ alanında sundukları hizmetler ve çözümlerde farklılıklarına da değiniyor: “Çözüm ortaklarımızın mevcut çalkantılı piyasa içinde rekabetçi konuma geçebilmeleri için yenilikçi çözümlerimiz sayesinde fiyat artışlarından etkilenmeden kendi operasyonlarını ilerletip büyütebilmelerini sağlıyoruz. Bu sayede çözüm ortaklarımızın rakiplerinden her zaman bir adım öne geçmesini sağlıyoruz.”  Adonis’in tedarik zincirinin tam ortasında, kalbinde olduğunu vurgulayan Cilasin, şunları ifade ediyor: “İş ortaklarımızın taleplerine istinaden ürünleri üretici tesislerden temin edip dağıtım ve operasyon sürecini İstanbul, Ankara ve Antalya bölge müdürlüklerimizdeki depolarımız ile yürütüyoruz. Büyük kurumsal projelerde (şehir hastaneleri, havalimanları, zincir proje dağıtımları vb.) Türkiye genelinde proaktif bir dağıtım gücümüz bulunmakta. Sektörel anlamda tedariğini sağlayamayacağımız ürün bulunmuyor ve bu konuda iddialıyız.”
Murat Emre Cilasin, Adonis’in, ‘Müşteri Deneyimi Yönetimi’ alanında gelecek hedefleri ve projelerini şöyle özetliyor:  “Lojistik 4.0 beraberinde tedarik zinciri yönetimimizi en üst seviyeye çıkarmak istiyoruz. Böylece bilgi, birikim ve deneyimlerimiz doğrultusunda tüm çözüm ortaklarımızın kendi iş alanlarında yıl sonunda hedefledikleri kar marjlarını yakalamalarını ve bu sayede iş hacimlerini yükseltmelerini sağlayabiliriz. Büyüyen iş hacimleri beraberinde firmamızın da büyümesini sağlayacağından karşılıklı kazan kazan stratejisiyle ilerliyoruz. Bu yıl kendi girişimimiz olan yeni e-ticaret sitemiz tepedenal.com’u yayına alarak küçük ve orta ölçekli işletmelerin (KOBİ’lerin) sahiplerine ve bireysel tüketicilere 40 farklı kategoride geniş bir ürün çeşitliliği sunuyoruz. Adonis markasıyla gücü ve güveni kanıtlanmış tüm profesyonel ürünlerimizi online marketimizde nihai tüketicilerle buluşturuyoruz. Büyük kurumsallara verdiğimiz profesyonel hizmeti bireysel müşterilerimizle de paylaşmaktan son derece mutluyuz ve yüksek kaliteli bir müşteri deneyimi yolculuğu sunmaya hazırız.”

Yorumlar (0)