banner565

banner472

banner458

banner457

Bakan Muş ve Bakan Nebati, Kocaeli’deydi

Ticaret Bakanı Mehmet Muş ve ilerleyen günlerde Hazine ve Maliye Bakanı Dr. Nureddin Nebati, Kocaeli’de bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundular, ilin sanayici ve işadamlarıyla biraraya geldiler.

HABER 01.02.2023, 00:00 24.02.2023, 09:26
20940
Bakan Muş ve Bakan Nebati, Kocaeli’deydi

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Kocaeli’deydi: Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Kocaeli’ye giden Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Valiliği ziyaret ederek, şeref defterini imzaladı. Bakan Muş’a, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz tarafından kentteki çalışmalar hakkında bilgi sunuldu. Kentteki temasları kapsamında AK Parti İl Başkanlığı ve MHP Kocaeli İl Başkanlığı’nı ziyaret eden Bakan Muş, ardından Kocaeli Sanayi Odası (KSO) Meclis Toplantısı’na katıldı, sanayicilerle bir araya geldi.
Vali Yavuz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın ve KSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Zeytinoğlu ile ilgili kurum müdürlerinin katılımıyla basına kapalı gerçekleşen toplantıda kent sanayisinin gelişimine devam etmesine yönelik atılabilecek adımlar değerlendirildi. Bakan Muş ve beraberindekiler daha sonra Kocaeli Ticaret Odası’na (KOTO) geçti. KOTO Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Bulut tarafından karşılanan Bakan Muş ve beraberindekiler, iş dünyası temsilcileriyle istişarelerde bulundu. Bakan Muş, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin evsahipliğinde bir araya geldiği sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin talep ve önerilerini dinledi. Muş, Başiskele ilçesindeki Kocaeli Serbest Bölgesi’ni de ziyaret ederek, çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren fabrikaları yerinde inceledi, gerçekleştirilen proje ve çalışmalara yönelik yetkililerden bilgi aldı. Program kapsamında Muş, Körfez ilçesindeki Doğu Marmara Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğü’nü de ziyaret etti.

Bakan Muş, Kocaeli Valiliği’ni ziyaret etti: Bakan Mehmet Muş, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’u makamında ziyaret ederek, çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu. Toplantıya Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın, Vali Yardımcıları, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve kurum müdürleri katıldı. Valilik ziyaretine, Ticaret Bakan Yardımcıları; Mustafa Tuzcu, Özgür Volkan Ağar, İhracat Genel Müdürü Mehmet Ali Kılıçkaya, İthalat Genel Müdürü Mehmet Azgın, Gümrükler Genel Müdürü Mustafa Gümüş, Strateji Geliştirme Başkanı Süleyman Alıcı, İç Ticaret Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Can Balak, Serbest Bölgeler Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Cem Topbaş, UAAB GM Daire Başkanı Mehmet Ergünal ve Bakanlık yetkilileri eşlik etti.

Bakan Muş, KSO Meclisi’ne konuk oldu: Kocaeli Sanayi Odası (KSO) yeni yılın ilk Meclis Toplantısı’nı T.C. Ticaret Bakanı Mehmet Muş’un teşrifleriyle gerçekleştirdi. Yoğun katılımla KSO Meclis Başkanı Hasan Tahsin Tuğrul’un yönetiminde gerçekleşen KSO Ocak ayı Meclis Toplantısı’na ayrıca; Bakan Yardımcıları; Mustafa Tuzcu ile Özgür Volkan Ağar, İhracat Genel Müdürü Mehmet Ali Kılıçkaya, İthalat Genel Müdürü Mehmet Azgın, Gümrükler Genel Müdürü Mustafa Gümüş, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın, Adalet ve Kalkınma Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, Kocaeli OSB Başkanları ve Bölge Müdürleri, Ticaret Bakanlığı bürokratları, il müdürleri, sanayiciler ve çok sayıda misafir katıldı.

KSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Zeytinoğlu aylık ekonomik değerlendirmelerde bulundu, 2022 yılı faaliyetlerini genel hatlarıyla aktardı. Bakan Muş, Meclis Toplantısı’nın son bölümüne katılarak sanayiciler ile Kocaeli sanayisinin gelişiminin devam etmesine yönelik atılabilecek adımlar konusunda istişarede bulundu, sanayicilerin sorularını yanıtladı.

Bakan Muş, KOTO’da iş dünyasıyla bir araya geldi: Bakan Mehmet Muş, Kocaeli Ticaret Odası’nı (KOTO) ziyaret etti, iş dünyasıyla görüştü. KOTO Başkanı Necmi Bulut’un, Meclis Başkanı Hüseyin Gezer, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mikail Kayacı, Yönetim Kurulu, Meclis ve Komite Üyeleri ile birlikte evsahipliği yaptığı ziyarette istişare toplantısı da gerçekleştirildi. Programın açılışında konuşan Başkan Bulut, Bakan Muş’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken, iş dünyası temsilcileri de tek tek söz alarak sektörleriyle ilgili sorun ve çözüm önerilerini sundu. Başkan Bulut, Bakan Muş’a, KOTO iş insanlarının taleplerinin yer aldığı kapsamlı dosyayı takdim ederek, kente çok daha fazla katmadeğer sağlamak adına, dosyada yer alan taleplerinin hayata geçirilmesinin büyük önem arz ettiğini söyledi.

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati’den Kocaeli’yi ziyaret
Kocaeli’de bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunan Hazine ve Maliye Bakanı Dr. Nureddin Nebati, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ile birlikte Fevziye Camii’nde Cuma namazını eda ettiler. Ardından Fevziye Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği’ne geçerek vatandaşlarla bir süre sohbet eden Bakan Nebati ve Vali Yavuz’a, Kocaeli Milletvekilleri; Cemil Yaman ve İlyas Şeker, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş eşlik etti. İzmitli esnafları da ziyaret eden Bakan Nebati ve Vali Yavuz, esnafın sorunlarını dinledi. Bakan Nebati, MÜSİAD’ı da ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı, sonrasında AK Parti İl Başkanlığı’na geçti.

Bakan Nebati, Kocaeli Valiliği’ni ziyaret etti: Bakan Nebati, Vali Seddar Yavuz’u makamında ziyaret ederek çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu. Bakan Nebati, Valilik binası önünde Vali Seddar Yavuz, Kocaeli Milletvekilleri; Radiye Sezer Katırcıoğlu, Sami Çakır, İlyas Şeker ve Cemil Yaman, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın, Vali Yardımcıları, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve kurum müdürleri tarafından karşılandı. Valilik Şeref Defteri’ni imzalayan Bakan Dr. Nureddin Nebati’ye, Vali Seddar Yavuz ildeki çalışmalar hakkında bilgi sundu.

Bakan Nebati, Kocaeli İş Dünyası Buluşması’na katıldı: Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Kocaeli programı çerçevesinde, KOTO organizasyonuyla KOTO Burhan Kasım Meclis Salonu’nda, ‘Kocaeli İş Dünyası Buluşması’nda, iş insanlarıyla bir araya geldi. Toplantıya; KOTO Başkanı Necmi Bulut, Meclis Başkanı Akın Doğan, Yönetim Kurulu, Meclis ve Komite Üyeleri ile birlikte evsahipliği yaptı. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli Milletvekilleri; Radiye Sezer Katırcıoğlu, Sami Çakır, İlyas Şeker ve Cemil Yaman, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın, Vali Yardımcıları, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve kurum müdürlerinin de yer aldığı programda KOTO Başkanı Necmi Bulut, iş dünyasının talep ve beklentilerini aktardı. Programa KSO Meclis Başkanı Hasan Tahsin Tuğrul ve KSO Yönetim Kurulu Üyeleri ile sanayiciler de katıldı.  

Yorumlar (0)