banner565

banner614

banner472

banner458

banner457

Buzmavi, kalitesini 3 kıtaya ‘taşımaya’ hazırlanıyor

Farklı sektörlerin farklı taşıma ihtiyaçları için en doğru lojistik stratejileri geliştirerek, Buzmavi Yurtdışı Ofislerinin Kurucu Ortaklarından Tuğçe Zeliha Okudan, Türkiye’de LCL / DG konsol organize eden sayılı firmalardan biri olduklarını vurguluyor. Okudan, 3 kıtada ‘Buzmavi Kalitesi’ni iş ortaklarıyla buluşturmayı hedeflediklerini kaydediyor.

HABER 01.08.2022, 10:38 22.08.2022, 00:43
22080
Buzmavi, kalitesini 3 kıtaya ‘taşımaya’ hazırlanıyor

Yüzde 100 yerli sermaye ile İstanbul’da 2003 yılında kurulan Buzmavi, İstanbul dışında Mersin, Şanghay, Ningbo, Shenzhen, Londra, New Jersey’de bulunan ofislerinden konteyner taşımacılığı alanında dünyanın birçok ülkesine hizmet taşıyor.
Tüm ofislerinde konusunda uzman 100’dan fazla kişiye istihdam sağlayan ve 2021 yılı Nisan ayında kurulan Overseas departmanları ile şu ana kadar Asya kıtası başta olmak üzere yurt dışındaki ofislerini sırasıyla faaliyete geçiren Buzmavi, Çin, Singapur, Hong Kong, Amerika ve İngiltere ofislerine ilave olarak yakın dönemde farklı ülkelerde yeni ofisler açmayı planlıyor.
2023 yılında sektördeki 20. yılını kutlayacak olan şirket, 2023’te 10’dan fazla ofisi, 200’den fazla çalışanıyla 3 kıtada ‘Buzmavi Kalitesi’ni iş ortaklarıyla buluşturmayı hedefliyor.
Buzmavi Yurtdışı Ofislerinin Kurucu Ortaklarından Tuğçe Zeliha Okudan, konteyner taşımacılığında profesyonel, güvenilir ve ekonomik hizmet standartlarını gözeterek; gelişmiş network ağı olanaklarıyla müşterilerinin ihtiyacı olan taşımacılık hizmetini doğru zamanlama ile sağladıklarının altını çiziyor.
Okudan, haftalık düzenli çıkışlarla gerçekleştirilen konteyner taşıma hizmetini, müşteri talepleri doğrultusunda FCL ve LCL olmak üzere gerçekleştirdiklerini ve onlara uygun olan transfer şeklini belirlediklerini kaydediyor. Okudan, konusunda uzman, profesyonel kadroları sayesinde de taşıma hizmetini güvenli bir şekilde sağladıklarını ifade ediyor.
Türkiye’de LCL / DG konsol organize eden sayılı firmalardan biri olduklarını vurgulayan Okudan, “Çin-Şanghay ve Hindistan-Nhava Sheva’dan düzenli olarak ithalat LCL / DG konsol organize eden firmamız, profesyonel kadromuz sayesinde, tedarik zincirinde meydana gelebilecek olası değişikliklere uyum sağlayan esnek ve dinamik bir hizmet anlayışı benimsemektedir” açıklamasını yapıyor.
Okudan, “Global anlamda önem arz eden tüm limanlara doğrudan servis sağlayan bir deniz taşımacılığı firması olarak, küresel denizyolu taşımacılığı konusunda iş ortaklarımızın dünya ile bağlantısını sağlayan taraf oluyoruz. İthalat ve ihracat yüklemelerimizin yanı sıra transit yükleme ve Cross Trade yüklemelerinde de bilgi birikimi ve tecrübeye sahibiz” diyor.
Buzmavi’nin farklı sektörlerin farklı taşıma ihtiyaçları için en doğru lojistik stratejileri geliştirerek, yüklenen ürünlerin cinsine göre en doğru ekipmanlar ile hizmet verdiğini de dile getiren Okudan, “Tüm Dünya’ ya yayılmış geniş hizmet portföyümüz ile değerli müşterilerimize en iyi hizmeti, en uygun fiyatla sunuyoruz” diye konuşuyor.
2021 yılının Buzmavi açısından oldukça verimli geçtiğini aktaran Okudan, şirket hedeflerini ise şöyle anlatıyor: “Ülkemizde oluşan olumsuzluklara rağmen verimliliğimizi farklı avantajlara dönüştürdük. Hacim ve istihdam anlamında yüzde 100’ün üzerinde bir artış gösterdi. Ayrıca teknoloji alt yapı yatırımlarımızı da yaparak, kendi bünyemizde ürün geliştirme çalışmaları da yapmaktayız. 2022’den bir önceki yılın gerçekleşen hedeflerinin de üzerine çıkmayı ve daha geniş bir ağda daha kapsamlı hizmetler sunmayı hedefliyoruz. Uzun vadede yurt dışı bağlantılarımızdan Çin, İngiltere ve ABD’den sonra daha farklı noktalarda da hizmet vermeyi ve ortaklıkların kurulmasını amaçlıyoruz."

Yorumlar (0)