banner565

banner472

banner458

banner457

Hiper Lojistik A.Ş., Hiper Project ile tüm ihtiyaçlara cevap veriyor

Hiper Lojistik A.Ş., firmaların taşıma, gümrükleme ve depolama gibi ihtiyaçlarını tek bir çatı altında toplamak üzere kendi bünyelerinde geliştirdikleri Hiper Project ile öne çıkıyor. Hiper Lojistik A.Ş. CEO’su Turgut Hami Tuzsus, “Hiper Project, firmaların operasyon süreçlerinde, A’dan Z’ye tüm ihtiyaçlarını, prosedürlerini ve hizmet olanaklarını tam anlamıyla karşılıyor” dedi.

HABER 01.02.2023, 00:01 24.02.2023, 09:35
19847
Hiper Lojistik A.Ş., Hiper Project ile tüm ihtiyaçlara cevap veriyor

Hatay / Antakya’da 2022 yılından beri uluslararası alanda taşıma, gümrükleme ve depolama faaliyetlerini gerçekleştiren Hiper Lojistik A.Ş., beş yüzlere varan ve günden güne artan bir müşteri ağına hizmet veriyor. UTİKAD Üyesi ve TİO Belgeli olan Hiper Lojistik’in, ISO Kalite Belgeleri ve FFL Sigortası bulunuyor.
Proje taşımacılığı konusunda sundukları hizmetler ve çözümler hakkında bilgi veren Hiper Lojistik A.Ş. CEO’su Turgut Hami Tuzsus, “Lowbed, sal kasa, uzatmalı dorse ekipman opsiyonlarımız ile standartların dışında olan ürünlerin taşıma süreçlerindeki opsiyon ve çözüm süreçlerini belirliyoruz. Proje kapsamındaki yapı inşaat, makine, ekipman parçaları, santral ürünleri gibi başta gelen birçok gabari dışı büyük ölçekli ürünlerin taşıma faaliyetlerinin yanı sıra firmalara sunduğumuz gümrükleme, lashing hizmeti ve depolama çözümleri ile rekabet avantajı sunmaktayız” açıklamasını yaptı.
Tuzsus, sadece firmaların proje ve gabari dışı taşımalarına yönelik Hiper Lojistik A.Ş. alt yapısında geliştirilen Hiper Project ürünleri ile tüm çözümlerin tek bir çatı altında toplanmasını sağlayarak, rekabet ve avantajların farkını firmalara sunduklarını söyledi: “Bu proje, standartların dışında yer alan ürünlerin taşıma, gümrükleme ve depolama gibi ihtiyaçlarına çözüm yolu üretebilmesi adına oluşturuldu. Bu yapı özellikle gabari dışı ürünlerin taşıma işlemlerini yapıp gümrükleme de yardımcı olamayan, lashing hizmeti sunamayan veya depolama da yardımcı olamayan firmaların yanı sıra, operasyon sürecinin A’dan Z’ye tüm ihtiyaçlarını, prosedürleri ve hizmet olanaklarını tam anlamıyla karşılıyor” diye konuştu.
Turgut Hami Tuzsus, Hiper Project’in 2022-2023 yılı büyüme hedefleri arasında yer alan İstanbul ofisini hayata geçirmeyi de planladıklarını paylaştı.
Tuzsus, Avrupa merkezli fuar ve etkinliklerde yer alıp, global pazardaki reklam paylarını artırarak, çalışmalarına yön vermeyi hedeflediklerini anlattı: “Amacımız, gümrükleme, depolama gibi lojistiğin tüm yapı taşlarını bir araya getirip, konusunda uzman kadromuzu genişletmek. Tüm taşımalarımız yurt dışı odaklı olduğu için Avrupa ve Asya’yı birbirine bağlayan bir köprü vazifesi ile Avrupa merkezli ve yabancı yatırımcı odaklı yatırımlarımızı da bu yıl içerisinde faaliyete geçirmeyi planlıyoruz.”

Yorumlar (0)