banner565

banner472

banner458

banner457

Monster Notebook CMO’su Göktuğ Okan Oğuz: “İş dünyasına hitap eden yeni Huma serisi bilgisayarlarımız ile yüksek performansı ve hafifliği bir arada sunuyoruz”

Monster Notebook CMO’su Göktuğ Okan Oğuz, Monster’ın günlük kullanım ve iş amaçlı geliştirdiği yeni Huma model dizüstü bilgisayarların öne çıkan özelliklerini ve şirketin müşteri hizmetleri alanında son dönemde hayata geçirdiği yenilikçi uygulamaları KobiEfor Dijital’e aktardı.

HABER 01.11.2022, 00:01 21.11.2022, 09:23
20841
Monster Notebook CMO’su Göktuğ Okan Oğuz: “İş dünyasına hitap eden yeni Huma serisi bilgisayarlarımız ile yüksek performansı ve hafifliği bir arada sunuyoruz”

Monster Notebook’un hem taşınabilir hem de güçlü bilgisayarlarıyla “yüksek performanslı bilgisayar masaüstü olur” tabusunu yıktığına işaret eden Monster Notebook CMO’su Göktuğ Okan Oğuz, “Farklı kullanıcı ihtiyaçlarını ve taleplerini yakından takip ederek geliştirdiğimiz cihazlarımız, sadece oyuncular tarafından değil, grafik tasarımı, mimarlık, mühendislik, video içerik üreticiliği gibi alanlarda çalışan profesyoneller tarafından da yoğun olarak tercih ediliyor. Yeni nesil teknoloji arayışında olan çeşitli kullanıcı profillerinin ihtiyaçlarına özel sunduğumuz ürün gruplarımızdan biri de iş amaçlı kullanımlar için geliştirdiğimiz Huma serisi bilgisayarlarımız.  Bu serideki bilgisayarlarımızı, yüksek performanslı laptop deneyimi arayan ve profesyonel alanda tüm işlerini bilgisayarda yürüten kullanıcıların ihtiyaç duyduğu tüm özellikleri tek bir bilgisayarda sunabilmek için geliştirdik” dedi.
Bilgisayarların toplam ağırlığını azaltan ve aynı zamanda dayanıklılık kazandıran magnezyum alaşımlı kasa yapısı sayesinde kolay taşınabilir ve konforlu bir kullanım sunan Huma bilgisayarları, yeni nesil donanım bileşenleriyle ön plana çıkıyor. Düşük güç tüketip az ısınan bu donanım birimleriyle standart cihazlarda kullanılan karmaşık soğutma çözümlerine gerek kalmadığı için ince ve hafif bir kasa yapısına sahip. Oğuz, şunları aktardı: “Düşük güç tüketen donanımlar; bugün artık mekân bağımsız çalışma modellerinin yaygınlaştığı ve mobilitenin önem kazandığı günümüzde daha çok kullanıcının rağbet ettiği hafifliğin yanı sıra uzun bir batarya ömrüne de sahip olmamızı sağlıyor. 10 saate varan kesintisiz çalışma süresi vaat eden Huma’lar ister evde ister kafede ister ofiste çalışmayı seven kullanıcılara ağır batarya ve kablo taşımama özgürlüğü de tanıyor. Ayrıca, çoklu mikrofon kurulumu ve HD çözünürlüklü web kamerası sayesinde ek bir web kamera olmadan çevrimiçi toplantılara rahatlıkla katılabiliyorsunuz.
Gücünü Intel Core i7-1165G7’den alan ve Intel’in Iris Xe Graphics mimarisi ile zenginleştirdiğimiz Huma’lar, yüzde 100 sRGB renk gamı ve ince çerçeveli IPS panel ekranıyla ek bir monitöre ihtiyaç duymadan rahatlıkla video ve fotoğraf düzenleme yapılabiliyor. Bluetooth 5.1 ve Wi-Fi 6 ile kablosuz bağlantılarda da etkin çözümler sunan Huma’ların seçili modellerinde 64 GB kadar genişletilebilen 2 TB kapasiteli M.2 SSD depolama desteği de sunuyoruz.”

Monster Ekspres: Hızlı ve kolay bir satın alma deneyimi
Oğuz, Monster Notebook olarak en iyi müşteri deneyimini sunmak için satış öncesi ve sonrası uygulamalarıyla kullanıcılara tüm süreçte yanlarında olduklarını hissettirdiklerini vurguladı: “Kullanıcılarımız ister Monster Notebook Deneyim Mağazalarımızı ziyaret ederek ürünlerimizi yakından inceleyip deneyimleyebiliyor ister web sitemize giderek tek tıkla Monster Notebook Dijital Mağazası’ndaki uzman arkadaşlarımızla görüntülü görüşme gerçekleştirebiliyor. Yakın zamanda faaliyete aldığımız Monster Ekspres hizmetimizle kargo bekleme sürecini ortadan kaldırarak kullanıcılarımızın web sitemiz üzerinden satın aldıkları ürünü tercihlerine göre aynı gün içinde veya bir sonraki gün teslim ediyoruz. Şimdilik İstanbul’da geçerli olan Monster Ekspres, gerçek zamanlı sipariş takip etme özelliğiyle de öne çıkıyor. Son olarak, dayanıklılığı ve uzun ömürlülüğü dolayısıyla tercih edilen ürünlerimizin ilk günkü performansının çok daha uzun soluklu olması için devreye aldığımız Ömür Boyu Ücretsiz Bakım Garantisi ile kullanıcılarımıza cihazlarını her altı ayda bir teknik servis merkezlerimize getirerek ücretsiz bakım hizmetinden yararlanma ayrıcalığı sunuyoruz.”

Yorumlar (0)