Boğaz'ın ezberbozan lezzet elçisi;
Yeniköy’de, şık dekorasyonu ve leziz Akdeniz mutfağıyla Yelken Restaurant, usta şeflerin  hazırladığı yenilikçi lezzetler, farklı tatların eklendiği yeni menüsüyle çok iddialı. Dalyan’dan mavi yengeç, Antakya’dan kırma zeytin, Tarsus’tan helva, Samsun’dan hamsi,  Adana Karataş’tan  balık yumurtası, Trakya’dan turşu lezzetler Yelken’in vazgeçilmezleri arasında.
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner227

banner223

banner216

banner229

Divan şefleri Porçini ve Trüf mantarını...
Divan şefleri Porçini ve Trüf mantarını bir araya getiren özel bir menü hazırladı.

Haberi Oku