banner565

banner472

banner458

banner457

Masdaf’tan Türk-Alman Üniversitesi’ne destek

Pompa sektörünün köklü markası Masdaf, genç mühendis adaylarının akademik çalışmalarını destekleyecek girişimlerine devam ediyor.

EĞİTİM/ÜNİVERSİTE-SANAYİ 01.01.2020, 08:00 30.01.2020, 09:38
10741
Masdaf’tan Türk-Alman Üniversitesi’ne destek

Masdaf, Allianz Türkiye’nin 30 milyon liralık yatırımla İstanbul Beykoz’daki Türk-Alman Üniversitesi kampüsü içinde hayata geçirdiği “Allianz Teknik Deprem ve Yangın Test ve Eğitim Merkezi”nin, “Yangın Pompası Eğitim Odası”nın sponsoru oldu.
Yangın ve deprem konusunda toplumsal risk farkındalığını artırmak ve teknolojik altyapısı ile donanımlı mühendisler yetiştirmek üzere hayata geçirilen “Allianz Teknik Deprem ve Yangın Test ve Eğitim Merkezi”nde endüstrilere yönelik olarak uluslararası standartlarda yangın ve deprem testleri yapılacak. Aynı zamanda öğrencilerin, akademik çalışmalarını yürütecekleri bir laboratuvar niteliğindeki uygulama merkezi ile deprem ve yangınlara karşı alınacak önlemlerle ilgili bilgilendirme çalışmaları da yürütülecek.
Masdaf Genel Müdürü Vahdettin Yırtmaç, “Masdaf olarak biz, Mas Academy kapsamında her yıl üniversite öğrencilerine yönelik olarak eğitimler düzenliyoruz” diye konuştu.

Yorumlar (0)
banner557