banner565

banner472

banner458

banner457

Otomotiv sanayisi için imzalar atıldı

Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) ile Taşıt Araçları Tedarik Sanayicileri Derneği (TAYSAD) arasında işbirliği protokolü, GTÜ Rektörü Prof.Dr. Muhammed Hasan Aslan, TAYSAD Yönetim Kurulu Başkanı Alper Kanca, TAYSAD Yönetim Kurulu Üyesi Berke Ercan tarafından imzalandı.

EĞİTİM/ÜNİVERSİTE-SANAYİ 01.03.2020, 08:00 26.03.2020, 14:36
8806
Otomotiv sanayisi için imzalar atıldı

Protokolle mühendislik fakültesi öğrencilerinin güz ve bahar dönemlerinde seçebilecekleri “Endüstride Mühendislik Uygulamaları” isimli açılacak dersle öğrencilerin derslerde teorik olarak edindikleri bilgileri, otomotiv ve otomotiv tedarik sanayi sektöründe pratiğe dönüştürmeye yönelik uygulamalar yapabilmelerine, sektörde faaliyet gösteren firma çalışanları, yöneticileriyle iletişim kurabilmelerine ve sektörü tanıyarak kariyerlerine yön verebilmelerine imkan sağlanması amaçlandı.

Rektör Prof.Dr. Muhammed Hasan Aslan protokolün taraflar için yararlı olacağına inandığını belirtti.  TAYSAD Başkanı Alper Kanca ise protokol için, “GTÜ ile komşuyuz. Bizim OSB’de 2 bin mühendis var, 90 firma dünya çapında işler yapıyor. Üniversite sanayi işbirliği için inanılmaz bir potansiyel var” dedi.

Yorumlar (0)
banner557