banner565

banner472

banner458

banner457

Enerjisa Enerji, UNDP ve Sabancı Üniversitesi’nden güçbirliği

Enerjisa Enerji, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ve Sabancı Üniversitesi enerji verimliliği, yenilenebilir enerji ve sürdürülebilir turizm uygulamalarıyla Küçükköy’de yeşil destinasyon modeli SENTRUM projesi kapsamında turizm işletmeleri ve kamu binalarına yönelik enerji etüt çalışmaları gerçekleştirildi; işletmelere enerji verimli aydınlatma ve beyaz eşya desteği verildi, kamu binalarına güneş enerjisi sistemleri kuruldu ve köy yüksek hızlı elektrikli araç şarj altyapısına kavuştu.

ENERJİ 01.12.2022, 00:01 23.12.2022, 12:43
24727
Enerjisa Enerji, UNDP ve Sabancı Üniversitesi’nden güçbirliği

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Sabancı Üniversitesi Kurucu Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı, ‘Başarı Üçgeni’ olarak adlandırdığı SENTRUM projesinin; Enerjisa Enerji, Sabancı Üniversitesi ve UNDP işbirliğiyle yaratılmış sosyal fayda yaratan bir uygulama olduğunun altını çizdi.
UNDP Türkiye Mukim Temsilcisi Louisa Vinton, “Küçükköy, Türkiye’yi bu kadar sıcak bir turizm destinasyonu yapan binlerce resimli kartpostal lokasyonundan sadece biri” dedi. Sabancı Holding Enerji Grubu Başkanı ve Enerjisa Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Kıvanç Zaimler, SENTRUM projesini çok değerli ve anlamlı bulduğunu söyledi.

Yorumlar (0)