banner565

banner472

banner458

banner457

GE’den Baymina Enerji Santrali’ne yatırım

GE, ENGIE Group’un Türkiye’deki Baymina enerji santralinde rotor gerilim kontrolü modernizasyonunu gerçekleştirdi. Alanında bir ilk olan proje, yeni kontrol teknolojilerini barındırıyor. Bu geçişte sistemin temel donanım altyapısı da tamamen korunuyor. Güçlendirme sonucunda, buhar türbininin esnekliği, güvenirliliği geliştirildi.

ENERJİ 01.01.2020, 08:00 20.01.2020, 09:30
107066
GE’den Baymina Enerji Santrali’ne yatırım

Baymina Mühendislik ve Bakım Müdürü Hayati Yıldırım, şunları ifade etti: “Baymina enerji santralimiz yaklaşık 15 yıl önce faaliyete girdiği için artık kontrol sistemimizi modernize etmek bizim için önem taşıyordu. GE’nin donanım ve yazılım çözümlerinden yararlanarak artık taleplere daha hızlı yanıt verebileceğiz.”
GE Power Automation & Controls Genel Müdürü Olivier Jamart, şunları söyledi: “Üç yılda geliştirdiğimiz Modernizasyon Paketimiz, en yeni Mark VIe teknolojisini sunuyor. Bu paket, Baymina gibi santral operatörlerinin maliyet tasarruflarından yararlanmasını sağlayarak, kontrol sistemlerinin komple yenilenmesine kıyasla duruş sürelerini yüzde 30’a varan oranlarda düşürüyor ve sistemde oluşabilecek problem riskini de azaltıyor.”

Yorumlar (0)