banner565

banner472

banner458

banner457

Petrol Ofisi ve Tarnet işbirliği

Petrol Ofisi  ve Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri’nin teknoloji şirketi Tarnet işbirliğiyle Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri bünyesindeki akaryakıt istasyonları, köy pompaları ve tarımsal amaçlı satış yapan tankerlerin otomasyon sistemi yenilendi.

ENERJİ 01.10.2020, 00:01 31.10.2020, 10:50
24465
Petrol Ofisi ve Tarnet işbirliği

Böylece, kurumlar akaryakıt giderlerini azaltma, çiftçiler de ihtiyaç duydukları motorin ve madeni yağları daha uygun fiyatlarla satın alma fırsatı bulacak. Bu yıl imzalanan sözleşmeyle yeni dönem işbirliği kapsamında kooperatif üyesi olmayan lokasyonlarda da hizmet kararı alınarak Petrol Ofisi istasyonlarındaki tarımsal amaçlı satış tankerlerinde de Tarnet otomasyon sistemine geçildi.
Petrol Ofisi CEO’su Selim Şiper, “Gerçekleştirdiğimiz bu işbirliği ile ülke tarımına, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri’ne ve çiftçimize sağladığımız katkıyı farklı bir boyuta daha taşımayı milli bir vazife olarak görüyoruz” dedi. Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Fahrettin Poyraz, “Ürettiğimiz teknoloji ve yazılım hizmetlerini başta tarım sektörü olmak üzere ülkemize kazandırmak için çalışıyoruz” dedi.

Yorumlar (0)