banner565

banner472

banner458

banner457

ColliCare Logistics Türkiye’den ‘end to end’ çözümler

Güvenlik ve risk yönetimine odaklanarak, riskleri önceden analiz edip, gerekli önlemleri alarak, müşterilerine istikrarlı ve güvenli bir proje taşımacılığı garanti ettiklerini belirten ColliCare Logistics Türkiye Ülke Satış Müdürü Serdar Metin, “2022’de tersane ve denizcilik projelerinde en çok tercih edilen lojistik firması olduk. 2023’te bu sektörlere ek olarak sanayi, enerji, inşaat sektörleri içindeki taşıma payımızı artırmayı hedefliyoruz” açıklamasını yapıyor.

HABER 01.10.2022, 00:01 19.10.2022, 09:00
20698
ColliCare Logistics Türkiye’den ‘end to end’ çözümler

Norveç merkezli olarak dünya çapında 12 ülkede (Norveç, İsveç, Finlandiya, Danimarka, Hollanda, Polonya, Litvanya, Letonya, İtalya, Hindistan, Çin, Türkiye) kendi ofisleri bulunan ColliCare Logistics, müşterilerine ‘end to end’ çözümler sunuyor. Global lojistik servis sağlayan yapı içerisinde ColliCare Türkiye ise 2017 yılından itibaren entegre lojistik hizmeti veriyor. ColliCare Türkiye, lojistik sektöründe verdiği hizmetleri kapsayan sahip olduğu bütün lokal ve uluslararası yasal belgeler ve lisanslar sayesinde başta UNDP (Birleşmiş Milletler Gelişim Programı) olmak üzere kar amacı olmayan uluslararası organizasyonlar, kamu ve özel sektöre sunduğu  lojistik çözümleri ile öne çıkıyor.

‘Proje Taşımacılığı’nda sektörlere özel butik çözümler
Pandemi, savaşlar ve dünya ekonomisinde yaşanan daralma nedeniyle Türkiye’nin de ekonomik açıdan çok zorlu bir yılı geride bıraktığını belirten ColliCare Logistics Türkiye Ülke Satış Müdürü Serdar Metin, özellikle yatırımlardaki daralmanın proje taşımacılığını da doğrudan etkilediğini söylüyor.Metin, “Proje taşımacılığı uzmanlık, deneyim ve özel bilgi gerektiriyor. ColliCare Logistics, bu anlamda uzmanlaşmış kadrosu ile ön plana çıkıyor. Norveç merkezli bir lojistik şirketi olarak özellikle İskandinavya hattında en büyük endüstriler olan petrol-gaz, denizcilik, enerji, balık ve su ürünleri sektörlerine özel butik çözümler sunuyoruz” diye konuşuyor.

İstikrarlı ve güvenli proje taşımacılığı garantisi
ColliCare Logistics’in, ‘Proje Taşımacılığı’ alanında hizmet ve çözümlerinden bahseden Serdar Metin, sundukları hizmetlerin ayrıcalıklarını şöyle açıklıyor: “Denizcilik, tersane, yenilenebilir enerji, inşaat, altyapı tesisleri ve daha birçok alanda sektörlere özel çözümler sunabilen ColliCare Logistics özellikle Norveç’te Stavanger ve Bergen bölgelerinde bulunan özel proje ofisleriyle ve Dünya genelindeki geniş çalışma ağı ile proje taşımalarında müşterilerimiz tarafından tercih ediliyor. ColliCare Logistics olarak her bir projeyi belirlenen süre içinde, maliyette ve proje gereksinimlerine göre başlatmak, planlamak, yürütmek, kontrol etmek ve sonlandırmak, kilit başarı faktörümüz. Güvenlik ve risk yönetimine odaklanarak, riskleri önceden analiz edip, gerekli önlemleri alarak, müşterilerimize istikrarlı ve güvenli bir proje taşımacılığı garanti ediyoruz.”
ColliCare Logistics Türkiye olarak 2022 yılında tersane ve denizcilik projelerinde müşterileri tarafından en çok tercih edilen lojistik firması olduklarını vurgulayan Serdar Metin, 2023 yılında bu sektörlere ek olarak sanayi, enerji, inşaat sektörleri içindeki taşıma paylarını artırmayı hedeflediklerini ifade ediyor.

Yorumlar (0)