banner565

banner614

banner472

banner458

banner457

Hem iş hem de tatil oteli: Novotel-İbis Gaziantep

Dünya’nın lider konaklama gruplarından, 110 ülkede, 40’tan fazla marka ve 5300 otelle hizmet sunan Accor çatısı altında yer alan uluslararası otel; Novotel-İbis Gaziantep, şehrin merkezindeki konumu, özel teknik ekipmanlarla donatılmış toplantı salonları, SPA, fitness center, açık yüzme havuzu, Türk ve Gaziantep mutfağının özel lezzetlerini sunan Nefais Restaurant ile hem iş hem de tatil için Gaziantep’e gelenlerin konaklama tercihinde ilk sıradaki yerini koruyor. 

HABER 01.11.2022, 00:01 21.11.2022, 09:20
20986
Hem iş hem de tatil oteli: Novotel-İbis Gaziantep

Dünya’nın lider konaklama gruplarından biri olan ve 110 ülkede, 40’tan fazla marka ve 5300 otel ile hizmet sunan Accor çatısı altında yer alan uluslararası otel; Novotel-İbis Gaziantep, 4 yıldız standartlarında misafirlerini ağırlıyor. 4 Suit, 16 Twin, 10 Executive Room Queen Size Bed, 62 Superior Room Queen Size Bed olmak üzere toplam 92 odası bulunan otel, lokasyon olarak şehir merkezinde yer alıyor. Kültür Yolu ve Gaziantep’te gezilebilecek yerlere yürüme mesafesindeki otel, sunduğu ulaşım avantajıyla öne çıkıyor. Otel, misafirlerine ücretsiz otopark hizmeti ayrıcalığı da sunuyor.
Novotel-İbis Gaziantep’te; balo, gala, söz, kına, nişan, düğün, özel yemek, iş toplantıları, kongre, zirve, seminer ve panellerin gerçekleştirilebileceği 6 adet toplantı salonu bulunuyor.  Toplantılara özel teknik ekipmanlarla donatılmış salonlardan; Zeugma 1; 172 m2, Zeugma 2; 142 m2, Zeugma 3; 192 m2, Doliche; 50 m2 , Yesemek 1; 25 m2, Yesemek 2; 25 m2 alanda hizmet veriyor.
Novotel-İbis Gaziantep, misafirlerinin sağlık ve spor alanındaki ihtiyaçları için SPA, sauna, fitness center (kapalı spor salonu) ve açık hava yüzme havuzu ile hizmet veriyor. Novotel-İbis Gaziantep’in misafirleri, Türk mutfağının ve özelinde Gaziantep’in köklü ve zengin mutfağının lezzetlerini ise Nefais Restaurant ile keşfediyor.
Novotel-İbis Gaziantep Genel Müdürü Özgür Çözgener, “Dünya’nın lider konaklama grubu Accor çatısı altında hizmet veren otelimiz, uluslararası bir firma olması nedeniyle güvenilir bir markadır. Otelimiz Business Hotel konseptiyle; özellikle kurumsal firma ve acentelere hizmet vermektedir. Tüm misafirlerimizin kullanabileceği Bussiness Center ve toplantı salonlarımız bulunmaktadır” diyor.
Otelin yemek alanında sunduğu ayrıcalıklı hizmetlere de değinen Özgür Çözgener, şunları söylüyor: “Otelimizde Türk mutfağının ve özellikle Gaziantep’in köklü ve zengin mutfağının lezzetlerini keşfedebileceğiniz Nefais Restaurantımız bulunmakta. Özel kahvaltı, brunch, öğle ve akşam yemek organizasyonlarınızda Restaurantımızı veya havuz başı için Açık Hava Havuzumuzu tercih edebilirsiniz.”
Dünya’nın değişimi ile birlikte otelcilik anlayışının da dönüştüğünü belirten Özgür Çözgener, şunları ifade ediyor: “Otel, misafirlerinin artık sadece sıcak su, klima vb. ihtiyaçlardan daha çok yaşadıkları anılar haline gelmiştir. Misafirlerimiz daha çok kişiselleştirme istemektedir. Otele geldiklerinde kendi isteklerine göre hazırlanmasını istemektedir. Kalan misafirlerimizden aldığımız geri bildirimler ile bunu sağlamaya çalışıyoruz. Kısaca yüksek bir fiyatta oda alabilirsiniz ama iyi rahatlık, iyi bir uykuyu her otelde alamazsınız. Ben ve ekibim, misafirlerimize bunu sağlamaya çalışıyoruz. Almış olduğumuz iç eğitimlerle misafirlerimizin rahat, huzurlu ve mutlu olmasını sağlamaya ve ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz.
Özgür Çözgener, Otel’in 2023 yılı hedeflerine de değiniyor: “Ülkemizdeki güven ve istikrar sürdüğü sürece sektörümüz için herşey yolunda görünmektedir. Gaziantep özeline geldiğimizde gastronomisi, tarihi, gezilecek yerleri ile 2023’ün hepimiz için olumlu geçeceğini düşüyorum. Daha çok tanıtım ve şehrimize gelecek farklı pazarlar üzerinde çalışmalarımız devam edecektir.”

Yorumlar (0)