banner565

banner472

banner458

banner457

Kocaeli Sanayi Odası Tahkim ve Arabuluculuk Merkezi açıldı

Kocaeli Sanayi Odası Tahkim ve Arabulucuk Merkezi’nin açılışı, TBMM eski Başkanı ve TOBB (Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği) Uyum ve Arabuluculuk Çözüm Merkezi Başkanı Cemil Çiçek, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Ferhat Kapıcı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Meclis Başkanı Hasan Tahsin Tuğrul, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk ve TOBB Uyum Genel Müdürü Onur Yüksel tarafından, KSO 15. Sektörel Performans Değerlendirme Organizasyonu’nun ödül töreni ile eş zamanlı olarak gerçekleştirildi.

HABER 01.01.2023, 00:04 27.01.2023, 13:07
29031
Kocaeli Sanayi Odası Tahkim ve Arabuluculuk Merkezi açıldı

TBMM eski Başkanı ve TOBB Uyum Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi Başkanı Cemil Çiçek, yargıda davaların uzun sürdüğünü, arabuluculuk, tahkim ve uyuşmazlık müesseseleriyle anlaşmaların daha kısa sürede sonuçlanacağını söyledi. 2020 yılında TOBB’un girişimleri ile iş dünyasının ve vatandaşların uyuşmazlıklarının sürdürülebilir çözümlere ulaşmasına yardımcı olmak amacıyla TOBB Uyum Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi kuruldu, sorunların kısa vadede çözüme ulaşması hedeflendi.  Bu kapsamda illerde de TOBB’a bağlı Oda / Borsa bünyelerinde de temsilcilikler açılarak iş dünyasına önemli bir hizmet sunuluyor.

KSO 15. Sektörel Performans Değerlendirme Organizasyonu’nda ödüller sahiplerini buldu
Kocaeli Sanayi Odası (KSO) organizasyonunda düzenlenen 15. Sektörel Performans Değerlendirme Organizasyonu’nda ödüller sahiplerini buldu. KOBİ ve BOİ dalında 23 firma ödüle layık görüldü. Büyük Ödüller dalında KOBİ Ödülü Altaş Alüminyum’un, BOİ Ödülü Belgin Madeni Yağlar’ın oldu.
KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu ve Meclis Başkanı Hasan Tahsin Tuğrul’un ev sahipliğinde düzenlenen ödül törenine; TBMM eski Başkanı ve TOBB Uyum Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi Başkanı Cemil Çiçek, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Başiskele Kaymakamı Necip Çakmak, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Ferhat Kapıcı, TOBB Genel İdare Kurulu Üyesi Şadan Eren, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Türker Ateş, KOÜ Rektörü Prof.Dr. Nuh Zafer Cantürk, KOSTÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Kocaeli Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, Başiskele Belediye Başkanı Mehmet Yasin Özlü, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdoğan Bıyık, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tahsin Becan, Sakarya Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Genç, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Meclis Başkanı Hüseyin Gezer, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, Gazeteci Yavuz Donat, KSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri,  il müdürleri, OSB başkanları, çok sayıda davetli ile sanayi firmalarının temsilcileri katılım sağladı.
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, katılımcılara hitap ederek ödül alan firmaları kutladı. KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, bu yıl 15.’sini düzenledikleri organizasyonda firmaları; verimlilik, istihdam, yenilikçilik ve markalaşma, finansal sonuçlar, dış ticaret, çalışanların geliştirilmesi ve bilinçlendirilmesi, topluma katkı ve çevre olmak üzere 7 kategoride 360 derece değerlendirdiklerini ve katılan tüm firmalara, PwC Türkiye’nin katkılarıyla Doğu Marmara ABİGEM tarafından bir geribildirim raporu verdiklerini söyledi.

Yorumlar (0)