banner565

banner472

banner458

banner457

Lojistik, gümrük ve depolamada sınırsız hizmet; Hiper Lojistik

Lojistik, gümrük ve depolama alanında birçok farklı opsiyonu bulunan Hiper Lojistik A.Ş. ana hattı olan Avrupa ve Balkan ülkelerinin hemen hemen hepsine parsiyel, lory kamyonet, ekspress minivan, komple tenteli, komple kapalı kasa, sal ve lowbed araç tedariği sağlıyor.

HABER 01.01.2023, 00:01 27.01.2023, 12:59
28905
Lojistik, gümrük ve depolamada sınırsız hizmet; Hiper Lojistik

Şirket, özellikle ithalat ve 3. ülke yükleme projelerinde firmaların ürünlerini taşıma, gümrük ve depolama alanındaki özel gereksinimlerinin çözümünü sunuyor. İthalat ve 3. ülke yükleme projelerinde firmaların ürünlerini taşıma, gümrük ve depolama alanındaki özel gereksinimlerine çözümler sunan Hiper Lojistik A.Ş., ana hattı olan Avrupa ve Balkan ülkelerinin hemen hemen hepsine parsiyel, lory kamyonet, ekspress minivan, komple tenteli, komple kapalı kasa, sal ve lowbed araç tedariği sağlıyor.

2023’te İstanbul ofisi ile çıtayı yükseltecek

2022’yi yüzde 23’lük bir büyüme ile kapatan şirket, Avrupa pazarını daha yakından takip etmek ve müşteri hacmini geçen yıllara göre daha da artırmak için 2023’te İstanbul ofisini faaliyete geçirmeyi planlıyor. Ayrıca 2023’te özellikle yurt dışı fuarlarına fiilen katılarak global pazarda Hiper Lojistik markasını ve sunduğu hizmetleri ön plana çıkarmayı hedefliyor.

Müşteri merkezli hizmet
Müşteri memnuniyeti açısından dijital alt yapılarını güçlendirdiklerini belirten Hiper Lojistik A.Ş. CEO’su Turgut Hami Tuzsus, “Rakip firmalara karşı müşterilerimizin memnuniyetini sürdürülebilir hale getirmek ve daha da geliştirmek için müşteri ihtiyaçlarına odaklı olarak gelen istek ve önerileri göz önünde bulunduruyoruz. Müşteri memnuniyeti merkezli bir alt yapı ile sürdürülebilirlik konusunda müşterilerimize her zaman kalıcı çözümler sunuyoruz” diye konuşuyor.

Dijital platformlar ağını genişletiyor
Hiper Lojistik A.Ş. olarak yurt dışı merkezli birçok ihracatçı, ithalatçı ve lojistik şirketlerini içinde toplayan dijital platformlara üye olduklarını söyleyen Tuzsus, “Önceliğimiz; bu ağı genişletmek ve müşterilerimize kendi firmamız çatısı altında araç takibinin yer aldığı, navlun karşılaştırması yapabilecekleri ve değerlendirmelere açık olacak yeni bir platform yapısının da ön çalışmalarını sürdürmek. Bu sayede 7/24 sınırsız hizmet ile firmaların akıllarındaki soru işaretlerini gidermeyi, platformda diledikleri gibi görüşlerini bildirerek tüm sorunlarına çözüm getirmeyi hedefliyoruz” açıklamasını yapıyor.

Transit ve teslimatta hız farkı
Eğitimleri ve şirket yapılarını canlı ve sürekli hale getirdiklerini kaydeden Tuzsus, ekspress minivanları ve lory kamyonetleri ile Avrupa’dan 3. ülke parsiyel yüklemelerde 10-12 günü aşan transit sürelerini, minivan ve lory kamyonetler ile teslimat tarihlerini de 5-6 güne kadar indirdiklerini ifade ediyor.
Tuzsus, tır parsiyeli yerine komple minivan veya lory araçları ile aktarma işlemlerine gerek duymadan direkt servis imkanları ile hem ürünlerin teslimat sürelerini hem de ürünlerin hasar görme olasılık payını sıfıra kadar indirerek diğer şirketlere göre büyük fark yarattıklarının altını çiziyor.

Yorumlar (0)