banner565

banner472

banner458

banner457

Securitas Alarm A.Ş. Genel Müdürü Emre Erdal: Global deneyim ve bilgi birikimimizle teknoloji odaklı büyümeyi sürdürmeyi planlıyoruz

Securitas’ın Ağustos 2021 tarihinde satın almasını gerçekleştirdiği Tepe Güvenlik A.Ş.’nin marka entegrasyon süreçleri tamamlandı ve Tepe Güvenlik adı Securitas Alarm olarak değişti. Securitas Alarm A.Ş. Genel Müdürü Emre Erdal, bu satın alma ile bireyler, küçük ve orta ölçekli işletmeler (KOBİ’ler) için bir çözüm ağına ulaşmayı hedeflediklerini belirtti. Erdal, 2022 sonunda yüzde 10 büyüyerek 80 bini aşkın abone sayısına ulaşmayı hedeflediklerini açıkladı.

HABER 01.09.2022, 00:01 23.09.2022, 09:39
19366
Securitas Alarm A.Ş. Genel Müdürü Emre Erdal: Global deneyim ve bilgi birikimimizle teknoloji odaklı büyümeyi sürdürmeyi planlıyoruz

Dünyanın en büyük güvenlik şirketlerinden birisi olarak 80 yıldır 345 bin çalışanı ile 47 ülkede faaliyet gösteren Securitas, önemli bir satın almaya imza attı. Securitas, Tepe Güvenlik olarak uzun yıllardır edinilen tecrübeyi şimdi Securitas’ın global deneyimi ve bilgi birikmi ile harmanlayarak geleceğin güvenliğine  yön veren olmayı hedefliyor.
30 yılı aşkın deneyimiyle, 81 ilde alarm sistemleri ve elektronik güvenlik çözümleri tasarlayıp hayata geçiren, sahip olduğu Alarm İzleme Merkezi ile 70 bini aşkın aboneye hizmet veren Tepe Güvenlik A.Ş., Securitas Grup Şirketleri arasına girdi.
Securitas Alarm A.Ş. Genel Müdürü Emre Erdal, bir yılı aşkın süredir devam eden birleşme sürecinin tamamlandığını belirterek, Securitas Alarm’ın Securitas’ın global deneyimi ve bilgi birikimiyle teknoloji odaklı büyümesini sürdürmeyi planladığını söyledi.
Securitas’ın, bu satın alma ile Türkiye’de müşterileri için avantajlar ve yeniliklerin sağlanacağı bir döneme girmeyi planladığını söyleyen Erdal, bireyler, küçük ve orta ölçekli işletmeler (KOBİ’ler) için bir çözüm ağına ulaşmayı hedeflediklerini belirtti.
Securitas Alarm’ın, teknolojik güvenlik çözümlerini müşterilerine sunmak için global trendleri takip ettiğini ifade eden Erdal, “Securitas Alarm, bu konuda kendini sürekli geliştiriyor.  Türkiye’nin farklı lokasyanlarında hizmet veren ilk coğrafi izleme merkezine sahip olan Securitas Alarm, doğal afet gibi durumlarda bile kesintisiz hizmet sunuyor. Alarm sinyallerine 8 saniye müdahale ile dünya ve Türkiye standartlarına göre çok başarılı bir ortalamaya sahip” diye konuştu.

“Yeni ve farklı çözümleri müşterilerimiz ile buluşturmaya devam edeceğiz”
Securitas Alarm olarak elektronik güvenlik ve alarm izleme pazarının en güçlü oyuncularından biri olduklarını vurgulayan Emre Erdal, şunları söyledi: “Toplam gelirde, 2022 yılını bir önceki yıla göre enflasyon etkisi hariç yüzde 20 oranında organik büyüme ile kapatmayı hedefliyoruz. 2021 yılı sonunda 70.000’i aşkın abone sayımızı 2022 yılı sonunda yüzde 10 oranında artırarak 80.000‘lere çıkarmış olacağız.”
2023 yılı ve sonrası için kısa, orta ve uzun dönem planlar üzerinde de çalıştıklarından bahseden Erdal, “Sağlıklı büyüyerek oluşturduğumuz elektronik güvenlik trendimizi korumak ve daha da ileriye taşımak istiyoruz. En büyük önceliğimiz müşteri memnuniyeti. Hizmet kalitemizi daha da artırarak, katmadeğerli yeni ve farklı çözümleri müşterilerimiz ile buluşturmaya devam edeceğiz. Sonuçta insanlar huzurlu ortamlarda yaşamlarını sürdürmek istiyorlar, bunun için de güvenlik çözümlerine de ihtiyaç duyabiliyorlar, işte biz de burada devreye giriyor ve onların güvenlik konusuna takılmadan rahat bir ortamda hayatlarını sürdürmelerine destek olmak için çalışıyoruz” açıklamasını yaptı.

“Securitas Alarm İzleme Merkezi, çağrı merkezi hizmeti de sunuyor”
Securitas Alarm olarak tüm Türkiye’ye ulaşan hizmet ağları ile evlere, işyerlerine hizmet verdiklerinin ve uzman mühendis kadrosunun da desteğiyle, en uygun maliyetle yüksek koruma sağlayan çözümleri sunduklarının altını çizen Erdal, sistemin işleyişi hakkında şu bilgileri verdi:
• “Türkiye’nin 81 ilinde 7 / 24 hizmet veren Securitas Alarm İzleme Merkezi; doğal afetler ya da aksaklık durumunda dahi faaliyetlerine kesintisiz olarak devam ediyor.
• Kullanıcıların sistemlerinden gelen sinyalleri devamlı olarak takip eden Merkez, söz konusu uyarı sinyaline göre ilgili güvenlik birimlerine anında haber veriyor.
• Türkiye’nin farklı coğrafyalarında (Ankara-İstanbul) hizmet veren yedekli alarm izleme merkezlerimiz mevcut.
• Securitas Alarm İzleme Merkezi, alarm durumları dışında da her türlü bilginin alınabileceği bir çağrı merkezi hizmeti de sunuyor.”
Emre Erdal, “Sunduğumuz hizmetler kapsamında hırsız alarmı, yangın ihbar ve anons sistemleri, gaz kaçağı alarmı, su kaçağı alarmı, tıbbi alarm, panik alarmı, mobil panik butonu, elektromekanik kilit sistemleri, sıcaklık ve nem kontrol sistemleri yer alıyor” dedi.
Her bir sistem ve hizmetin farklı farklı çözümlerle riski minimize ettiğine dikkat çeken Erdal, tüm detaylara Securitas Alarm’ın web sitesinden ulaşılabileceğini, hatta uygun olan paketleri oluşturarak anında satın alma süreci başlatılabileceğini aktardı.

‘Güvenliği biz üstlenelim, siz kendi işinize odaklanın’
“Finansal güç ve markanın itibarı önemli” diyen Emre Erdal, şirketlerin güvenlik çözümleri ihtiyaçlarında marka seçiminde nelere dikkat etmeleri gerektiği konusunda şunları ifade etti: “Kurumsal tarafta herhangi bir tehlike anında yaşanan kayıp sadece finansal olmuyor. Bazen işletmenin üretimine bir gün bile ara vermesi ciddi itibar ve müşteri kayıplarına yol açabiliyor. Bu nedenle sürdürülebilir güvenlik çözümleri için doğru firmayı seçmek çok önemli. Biz müşterilerimize, ölçümlenebilir, anahtar teslimi çözümler sunuyoruz, ‘Güvenliği biz üstlenelim, siz kendi işinize odaklanın’ diyoruz.”

“Geleceğin yeni yakıtı artık veri olacak”
Güvenlik çözümlerinde sektörün gelecek trendlerine değinen Emre Erdal şu açıklamalarda bulundu: “Securitas olarak uzun zamandır öngörülebilir güvenlik üzerinde çalışıyoruz. Securitas, Türkiye’de 21 bin, dünyada 345 binin üzerinde çalışanıyla farklı segmentlerde ve görev noktalarında hizmet sağlıyor. Hepsi yaptıkları görevleri, risk ve alarm bildirimlerini raporluyor. Bu verileri anlamlı bilgiye çevirebilmek son derece önemli. Bu amaçla hem globalde hem de Türkiye’de veri analizi üzerine çalışan ekiplerimiz mevcut. Yakın bir zamanda bu verilerin çıktılarını müşterilerimize verdiğimiz hizmete yansıtmaya başlayacağız. Pilot uygulamalar İsveç’te başladı. Ülke, segment, zaman, olay bazlı kırılımlar yapabileceğiz. Öngörebilmek, önceden tespit edip gerekli önlemleri alabilmek güvenlik için son derece önemli. Doğru ve anlamlı veriyi toplayan, yorumlayan, analiz edip iş süreçlerine dahil edenlerin ön plana çıktığı bir döneme tanıklık edeceğiz. Geleceğin yeni yakıtı artık veri olacak.”

Yorumlar (0)