banner565

banner472

Petrol Ofisi Madeni Yağlar ve Sarten’e iki ödül

Türkiye’nin en büyük ambalaj üreticisi konumunda olan Sarten Ambalaj’ın Petrol Ofisi Madeni Yağlar için Ar-Ge Merkezi’nde tasarladığı ve malzeme kullanımının azaltıldığı 20 litrelik bidon projesi, ÇEVKO’nun Yeşil Nokta Sanayi Ödülü’nü ve İSO’nun İnovatif Çevre Dostu Ürün Kategorisi’nde de 3.lük ödülünü aldı.

ENERJİ 01.01.2019, 08:00 18.01.2019, 13:13
7329
Petrol Ofisi Madeni Yağlar ve Sarten’e iki ödül

Sarten Ambalaj CEO’su Zeki Sarıbekir, çalışmalarını çevreci bir anlayışla sürdürerek ambalajların çevreye olan etkilerini azaltmak için malzeme ağırlıklarını sürekli olarak düşürdüklerini söyledi. Sarıbekir, enerji verimliliğinde iyileştirmeler yaptıklarını, üretim tesislerini müşterilerinin yakınına taşıyıp yerli kaynaklara önem verdiklerini anlattı: “Fire ve ıskartaları azaltıp diğer tüm çalışmalarımızla çevreye olan etkiyi en aza indirmeye çaba sarf ediyoruz.”
Petrol Ofisi Madeni Yağlar Pazarlama Müdürü İbrahim Başa ise ödül alan projenin her açıdan sunduğu verimlilikle çok önemli kazanımlar sağladığını vurguladı. Sarten’in iki farklı kurum tarafından ödüllendirilen Petrol Ofisi 20 litre yeni madeni yağ bidon projesinde; mevcut ürünün fonksiyon ve performansı arttırılırken malzeme kullanımı ise azaltıldı.

Yorumlar (0)