banner565

banner472

banner458

banner457

Accor, Yiyecek ve İçecek Operasyonları Başkan Yardımcılığı Görevine Philip Mahoney'i getirdi

Hindistan, Orta Doğu, Afrika ve Türkiye'de 420'yi aşkın otel işleten, dünyanın lider artırılmış ağırlama grubu Accor, Hindistan, Orta Doğu, Afrika ve Türkiye bölgesi Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Başkan Yardımcılığı görevine Philip Mahoney'i getirdi. Mahoney'nin ana sorumluluğu, bölgede grubun yiyecek ve içecek hizmetlerini Accor bünyesindeki her otelin ayrılmaz bir parçası haline getirme stratejisini uygulamak olacak.

İNSAN KAYNAKLARI 17.01.2022, 16:16 05.02.2022, 19:29
4504
Accor, Yiyecek ve İçecek Operasyonları Başkan Yardımcılığı Görevine Philip Mahoney'i getirdi

30 yıllık kariyeri boyunca Malmaison, Lonrho, De Vere Deluxe, Radisson Blu ve Regent Hotels bünyesinde İngiltere, Hırvatistan ve Mauritius'ta çeşitli otelleri yöneten Philip, sonrasında İngiltere ve İrlanda'da Radisson Blu ve Hotel Missoni bölge sorumlusu olarak görev aldı. Daha sonra 6 yıl boyunca Belçika'nın Brüksel şehrinde Radisson Oteller Grubu’nun Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Başkan Yardımcısı olarak görev yaparken, aynı zamanda ABD ve Asya-Pasifik bölgesi için denetim rolü üstlendi.
Son olarak İngiltere, Londra'da lüks daireler ve konaklama deneyimleri geliştiren bir Goldman Sachs portföy şirketi olan Riverstone'un Baş Operasyon Yöneticiliğini (COO) üstlenen Mahoney'nin son görev yeri ise Dubai olacak.
 

Yorumlar (0)
banner557