banner565

banner472

banner458

banner457

Güneş Sigorta’dan, ‘Katılım Sigortacılığı’ hizmeti

Güneş Sigorta, hayat dışı sigorta ürünleri kapsamında ‘Katılım Sigortacılığı’ faaliyetine başladı. 1 Ağustos 2019 tarihi itibarıyla Konut, Kasko, Trafik ve Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ürünlerinde Katılım Sigortacılığı uygulamalarını kendi bünyesi içerisinde yürürlüğe aldı.

REEL SEKTÖR 01.09.2019, 08:00 27.09.2019, 10:10
13071
Güneş Sigorta’dan, ‘Katılım Sigortacılığı’ hizmeti

Güneş Sigorta Genel Müdürü Atilla Benli; Güneş Sigorta’nın Katılım Sigortacılığı uygulamalarını; prim tahsilatından fonların faizsiz yönetim ve dağıtımına kadar büyük bir hassasiyetle alanında uzman danışma kuruluyla yürüttüğünü söyledi: “Müşteri beklenti ve talepleri doğrultusunda iş yapış şekillerini sürekli olarak yenileyen bir şirket olarak, katılım sigortacılığını çok önemsiyoruz. Bu sigortaların hassasiyetleri nedeniyle henüz sigortayla tanışmamış ya da uzak kalmış kişileri sigortayla tanıştıracağını ve ülkemizdeki sigortalı sayısının artışına önemli katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Katılım sigortacılığı sektörümüzün finansal derinliğine pozitif katkıda bulunacak ve sektörümüzü daha da güçlendirecektir.”
Benli, Güneş Sigorta’nın katılım sigortacılığı çalışmalarında pencere usulü çalıştığını ve tüm sürecin İslami şartlara uygun olarak oluşturulduğunu vurguladı.

Yorumlar (0)
banner557