banner565

banner472

banner458

banner457

‘İş Yerinde Değişime Liderlik Edin’

Ricoh Türkiye, ‘aynı çalışma dilini’ konuştuğu global temsilcileriyle birlikte teknolojinin gücünü kullanarak sağladığı fırsatlar sayesinde, bugün insan potansiyelini açığa çıkaran, ‘İş Yerinde Değişime Liderlik Edin’ manifestosunu sahiplendi.

REEL SEKTÖR 01.09.2022, 00:01 23.09.2022, 10:04
18850
‘İş Yerinde Değişime Liderlik Edin’

Ricoh Türkiye, alt yapısını güçlendirmek isteyen şirketlerin çağdaş ve teknolojik rollere adapte olmalarını sağlayacak, esnek hizmetler ve çözümler sunuyor. Ricoh Türkiye Leading Change at Work’le, varlığını sürdürdüğü tüm ülkelerle aynı çağdaş iş dilini konuşarak, geleceğin işyerlerini güçlendiriyor.
Ricoh Türkiye’nin, şirketlerin gerek duyacağı teknoloji ve bilgiye sorunsuz bir biçimde nasıl ulaştıklarını, “Geleceğin işyerlerini güçlendirmek adına” nasıl bir ekip ahlakına ve alt yapıya sahip olduklarını, modern ofis gerekliliğinde karşılaşılan zorlukların hangi sinerjileri tetiklediğini; işbirliğini nasıl kolaylaştırdıklarını, çalışma ortamlarının fiziki ve dijital altyapılarının niçin bu kadar önemli olduğunu ve sonuç olarak ne kadar değer yarattıklarını, Ricoh Türkiye Pazarlama Müdürü Erdem Başoğlu ve Dijital Hizmetler Direktörü İlker Akdoğan’ın sunumları, Ricoh Türkiye CEO’su Selda Arpacı’nın katılımı ile işyerinde dijital dönüşümün izleri konuşuldu.
Ricoh Europe CEO’su Nicola Downing, “İster ofisten ister uzaktan çalışılsın, Pandemi’nin getirdiği kısıtlamaların esnemesi ile herkes için olumlu bir çalışma deneyimi yaratmak ve doğru işbirliği araçlarını sağlamak, artık işverenlerin zaruri görevi. İşverenlerin işgücüyle güven inşa etmede uzun bir yol kat ettiğini gösteriyor. Şu anda hibrit çalışmaya yatırım yapmak, geleceğe yatırım yapmaktır” diye konuştu.
Ricoh Europe Pazarlama Bölümü Kıdemli Başkan Yardımcısı Caroline Bright şunları söyledi: “Ricoh’taki dijital dönüşümümüz bir gecede gerçekleşmedi. Uzun yıllardır devam eden görüntüleme, tarama ve belge yönetimi hizmetlerimizi ele aldığımızda köklü bir dijital işletme olduğumuzu söyleyebiliriz.”
Ricoh İngiltere İnsan Kaynakları Kurumsal Sorumluluk Direktörü Rebekah Wallis, “İK’nın, bir ömür boyu sürecek bir sınavdan geçtiğini ve bu sınavın aslında daha bitmediğini söyledi.

Yorumlar (0)
banner557