banner565

banner472

“Satış sonrası nitelikli personele ihtiyaç var”

Türkiye Otomotiv Bakım Dernekleri Federasyonu’nun (TOBFED) düzenlediği ve TOBFED Yönetim Kurulu Üyesi ve YEDPA Yönetim Kurulu Başkanı Salih Sami Atılgan’ın da katıldığı Sürdürülebilir Gelecek Zirvesi etkinliğinde TOBFED’in 4. Olağan Genel Kurul Toplantısı da yapıldı.

REEL SEKTÖR 01.12.2022, 00:01 23.12.2022, 12:27
24722
“Satış sonrası nitelikli personele ihtiyaç var”

TOBFED Genel Başkanı Serkan Bakırtaş, “Nitelikli personel artık dünyada devasa bir sorun haline geldi. Otomotiv satış sonrası sektörümüzün nitelikli personellere ihtiyacı var. Bu anlamda yaptığımız çalışmalar devam ediyor” diye konuştu. Bakırtaş, “TOBFED Akademi projemizde var. Akademi projemizde de yine otomotiv satış sonrasını her geçen gün geliştirecek çalışmalarla beraber eğitimlerimizi sürdürüyor olacağız” dedi.
Bakırtaş, elektrikli araçlarla ilgili sürecin çok kıymetli olduğunu belirterek, “Ülkemizde bu anlamda çok avantajlı durumdayız çünkü Togg geliyor. Togg’un da bize verdiği avantajla otomotiv sektörünü, satış sonrasını hazırlıyor olmamız lazım” değerlendirmesinde bulundu.
Etkinlik kapsamında, sürdürülebilir geleceğe değer veren ve yarınlara daha temiz bir dünya bırakmak için özen gösteren isimlerin ödüllendirildiği ‘Gelecek Elimizde Ödül Töreni’ de gerçekleştirildi.

Yorumlar (0)
banner557