banner565

banner472

banner458

banner457

Enerjisa enerji tasarrufunu oyunla öğretiyor

Enerjisa Enerji, “Enerjimi Koruyorum” projesinin dijital açılımı olan mobil oyununu ilkokul çağındaki çocukların beğenisine sunuyor.

SOSYAL SORUMLULUK 01.01.2021, 00:01 29.01.2021, 09:57
16396
Enerjisa enerji tasarrufunu oyunla öğretiyor

Geleceğimizin elçisi ilköğretim çağındaki çocuklarda, enerji verimliliği ve tasarrufu bilincinin eğlenceli bir yolla yaygınlaştırılarak artırılması amaçlanarak tasarlanan mobil oyun, pandemi şartlarında eğitimine evde devam eden çocuklar düşünülerek geliştirilip yenilendi. Mobil oyunun oynanma süresi ise çocukların dijital bağımlılıktan korunması amacıyla günde bir saat ile sınırlandırıldı.
Enerjisa Enerji A.Ş. CEO’su Murat Pınar proje ile ilgili olarak: “Enerjisa Enerji olarak takip ettiğimiz global trendler ışığında kullanıcıların davranışlarını değiştirmenin ve ikna etme konusunda ‘’oyunlaştırma’’nın da gücüne inanarak ‘’Enerjimi Koruyorum’’ mobil oyununu yeniledik. Amacımız oyundaki faydaların gerçek hayata taşınmasını sağlamak. Dijitalleşen dünya ve yeni neslin beklentilerini de gözeterek  ülkemiz ve dünyamız için hayati önem taşıyan verimli kaynak kullanımına dikkat çekmeye ve bu yöndeki çalışmalarımıza hızla devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar (0)