banner565

banner472

banner458

banner457

Shell Madeni Yağlar, topladığı plastik kapaklarla engelleri kaldırıyor 

Shell Madeni Yağlar, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği’nin (TOFD) 2011 yılından itibaren yürüttüğü plastik kapak toplama projesinin gelişmesine destek veriyor.

SOSYAL SORUMLULUK 01.08.2019, 08:00 29.08.2019, 13:44
8203
Shell Madeni Yağlar, topladığı plastik kapaklarla engelleri kaldırıyor 

Shell & Turcas madeni yağ distribütörleri, Türkiye çapındaki özel madeni yağ servislerinden plastik kapakları topluyor. Toplanan kapakların geri dönüşümü sayesinde elde edilecek gelirin tamamı, engelli vatandaşlara dağıtılmak üzere akülü ve manuel tekerlekli sandalye alımında kullanılacak.
Shell & Turcas Madeni Yağlar Genel Müdürü Seyfettin Uzunçakmak, “TOFD ile işbirliği yaparak engelli vatandaşlarımıza hareket serbestliği sağlayacak tekerlekli sandalye alımında yardımcı olacak kapak toplama projemizi başlattık. Bu sayede engelli vatandaşlarımızın yaşadığı zorlukların azalmasına katkı sağladığımız için çok mutluyuz” dedi.
TOFD Genel Başkanı Ramazan Baş, “Bu işbirliği ile ürün kapakları gönüllü olarak toplanacak. Toplanan kapaklardan elde edilen gelir, akülü veya manuel tekerlekli sandalye, yara minderli sandalye gibi engellilerin özgürce hareket edebilmesini sağlayacak araçların alımında kullanılacak” diye konuştu.

Yorumlar (0)