banner565

banner472

banner458

banner457

ATSO Akademi’den dijital dönüşüm

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) çatısı altında, Oda üyelerinin ve çalışanlarının nitelikli insan gücü yetiştirmesi amacıyla 1998’de kurulan ve bugüne kadar 60 bin kişinin yararlandığı ATSO Akademi, dijital ortamdaki eğitimlerine hız veriyor.

TSO PLATFORM 01.06.2020, 01:01 24.06.2020, 11:10
10020
ATSO Akademi’den dijital dönüşüm

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, Oda üyeleri ve çalışanlarının büyük ilgi gösterdiği eğitimlerin bir bölümünü Mayıs ayından itibaren internet üzerinden online gerçekleştireceklerini belirterek, tüm üyelerin işyerlerinde, evlerinde veya bulundukları her yerden eğitimlere katılabileceğini söyledi. Koronavirüs salgınının tüm sektörlerde değişime neden olduğunu belirten Çetin, “Yetişkin eğitiminde marka konumunda bulunan ATSO Akademi’de de bu tehdidi fırsata çevirerek, dijital ortamdaki eğitimlerimize hız veriyoruz. Güçlendirdiğimiz online eğitim altyapımızla bundan sonra daha çok sayıda üyemize ve üye çalışanına ulaşacağız. İlk etapta Mayıs ayında 4 online eğitim düzenliyoruz” dedi. Çetin, dijital dönüşümde ilk adımı TOBB ETÜSEM işbirliğinde bazı eğitimlerle hayata geçirdiklerini aktardı.
Çetin, ATSO üyelerini ve çalışanlarını online eğitimlere katılmaya davet ederek, eğitimlerle ilgili detaylı bilgileri www.atso.org.tr/akademi sayfamızdan ve Oda sosyal medya hesaplarından takip edilebileceğini kaydetti.

Yorumlar (0)
banner557