banner565

banner472

banner458

banner457

‘Diyarbakır İstasyon’ açılıyor

Facebook, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Milletlerarası Ticaret Odası (ICC) ve Habitat Derneği’nin (Habitat) İstanbul’da faaliyete geçirdikleri topluluk merkezi ‘Facebook İstasyon’un uydu merkezlerinden biri Diyarbakır’da açılıyor.

TSO PLATFORM 01.07.2021, 00:00 27.07.2021, 09:50
13242
‘Diyarbakır İstasyon’ açılıyor

Facebook Orta Doğu ve Türkiye Kamu Politikaları Direktörü Azzam Alameddin, “Tüm topluluk merkezlerimizde online ihracat, dijital pazarlama, online güvenlik ve dijital iletişim gibi bir dizi farklı konuya odaklanan eğitim programları ve atölye çalışmaları düzenleyeceğiz” dedi. Habitat Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Hazır, “Eğitim, Ortak Çalışma Alanı ve Ön Kuluçka olmak üzere üç ana fonksiyonun aktif olarak işletilmesini planladığımız bu merkezler, yerelde üniversite, öğrenci, özel sektör, yerel yönetimler ve kamuyu bir araya getiren networking etkinliklerine de ev sahipliği yapacaktır” diye konuştu.
Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya: “İşbirlikleri ile gençler, kadınlar, KOBİ’ler gibi farklı hedef gruplarına yönelik daha nitelikli hizmetler sunmayı hedefliyoruz” dedi.
TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Diyarbakır Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yeşil, “KOBİ’leri geliştirmeye yönelik faaliyetler, Diyarbakır’daki ekosistemin İstanbul, Ankara ve yurtdışı ile bağlantılarını güçlenecektir” açıklamasını yaptı.

Yorumlar (0)
banner557