banner565

banner472

banner458

banner457

Türkiye’de bir ilk

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) bünyesinde, Türkiye’de bir ilk olan, ‘Gaziantep Savunma Sanayii İl Temsilciliği’, ilk defa bir ilde kurulan Savunma Sanayii Temsilciliği olması ile birlikte, ilk defa bir Sanayi Odası iş birliğinde kurulan temsilcilik olma özelliğini taşıyor.

TSO PLATFORM 01.01.2023, 00:02 25.01.2023, 12:08
17258
Türkiye’de bir ilk

Savunma Sanayi Başkanı Prof.Dr. İsmail Demir, “İllerde yaptığımız bu buluşmalar ile amacımız, savunma sanayimizin teknolojik derinliğinin artırılması, savunma sanayinde faaliyet göstermek isteyen yan sanayi ve KOBİ’lerin geliştirilmesi ve bu ekosisteme dahil olabilmelerini sağlamaktır” diye konuştu. GSO Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu, projenin Gaziantep’ten başlamasının çok önemli olduğunu vurguladı.
Gaziantep Valisi Davut Gül, “Gurur duyulan bir çalışmayla, Gaziantep ve savunma sanayinin iş birliğine tanıklık ediyoruz” dedi. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yeşil ekonomiyi, yeşil sanayiyi ve yeşil kalkınmayı Gaziantep’te kuracaklarını söyledi. GSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Başar Küçükparmak, Gaziantep’in genetiğindeki girişimcilik, üretim ve zanaatkarlığının kurtuluş mücadelesinde de kendisini gösterdiğini vurguladı.

Yorumlar (0)
banner557