banner565

banner472

banner458

banner457

Hatay’da afet bölgesindeki girişimcilere destek

‘İstasyon Hatay’da Hatay Büyükşehir Belediyesi, GEN Türkiye, KAGİDER’in de ortaklığında Hatay EXPO’da girişimcilik, işbirliği ve networking buluşması gerçekleştirildi.

DEPREM GÜNDEMİ 01.01.2024, 00:03 22.01.2024, 09:43
16135
Hatay’da afet bölgesindeki girişimcilere destek

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş; “Çalışma, eğitim ve inovasyonun buluşacağı bu etkinlikler dayanışma ve yerel kalkınmanın da merkezi olacaktır” dedi. GEN Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Aydın; “Güçlü bir girişimcilik ekosistemi ile sadece yerel düzeyde değil, ulusal çapta da şehrimizin önemli bir dönüşüm yaratabileceğine inanıyorum” diye konuştu. Habitat Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Hazır; “Hatay’da bu istasyon aynı zamanda afet bölgesinin sosyoekonomik açıdan yeniden toparlanması ve kalkınması için bir afet bölgesi merkezi olacak” bilgisini verdi.
KAGİDER Yönetim Kurulu Başkanı Esra Bezircioğlu; İstasyon Hatay; girişimcilik, işbirliği ve dayanışmanın buluştuğu, başarı hikayelerinin doğacağı ve büyüyeceği bir merkez olarak öne çıkacak” açıklamasını yaptı
Etkinliği SEDEFED Yönetim Kurulu Başkanı Emine Erdem, GEN Türkiye YK Bşk. Yardımcıları; Gülden Yılmaz ve Göktekin Dinçerler, GEN Türkiye üyeleri, kadın ve genç girişimcilerle özel sektör şirketleri yöneticileri de katıldı.

Yorumlar (0)
banner557