banner565

banner472

banner458

banner457

Bilginoğlu Endüstri, geniş ürün gamı ve hizmet yelpazesiyle endüstrinin yanında

Bilginoğlu Endüstri Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Bilginoğulları, yüksek kaliteli endüstriyel ekipmanlarla Türk sanayisini buluşturmak amacıyla 1973’te İzmir’de Yüksek Makine Mühendisi Ercan Bilginoğulları tarafından kurulan Bilginoğlu Endüstri Malzemeleri San. ve Tic. A.Ş., BDM Bilginoğlu Döküm Malzemeleri San. ve Tic. A.Ş. ve BMS Bilginoğlu Makine San. ve Tic. A.Ş. şirketleriyle ürün gamını ve çalıştığı sektörlerin sayısını artırdığını anlattı.

HABER 01.12.2020, 00:08 30.12.2020, 09:41
26145
Bilginoğlu Endüstri, geniş ürün gamı ve hizmet yelpazesiyle endüstrinin yanında

Bilginoğulları; “Önce İstanbul, sonrasında; Bursa ve Ankara showroomlarımız ve 1500 m2’si kapalı olmak üzere toplam 2500 m2 alan üzerine kurulu İzmir Ulucak’ta merkez depomuz müşterilerimizin hizmetine girmiştir. Ulucak’taki depomuzun yanı sıra İstanbul, Bursa ve Ankara’da da depolarımız mevcuttur” diyor.
Endüstriyel metroloji ürünleri konusunda dünyanın önde gelen markalarını Türkiye’de temsil ettiklerini ve müşterilerinin bu konudaki ihtiyaçlarının çoğunluğunu karşılayacak geniş bir ürün yelpazesine sahip olduklarını vurgulayan İsmail Bilginoğulları, temsil ettikleri markaların ürünlerinin satışının yanı sıra cihazların daha uzun süreli ve verimli kullanılmasını sağlamak amacıyla geniş kapsamlı satış sonrası teknik destek hizmeti de sunduklarını anlatıyor.
İsmail Bilginoğulları, “Ayrıca 2017’de faaliyete geçen Kalibrasyon Laboratuvarımız ile müşterilerimize TÜRKAK’tan onaylı ISO17025 akreditasyonu ile kalibrasyon hizmeti veriyoruz. Tüm bu çalışmalarımıza ek olarak, standart metroloji ürünlerinin yetersiz kaldığı durumlarda, müşteri talepleri doğrultusunda özel ekipmanların tasarımı ve imalatını gerçekleştirerek müşterilerimize çözüm ortağı olma pozisyonumuzu güçlendiriyoruz” açıklamasını yapıyor.

Yorumlar (0)