banner565

banner472

banner458

banner457

BMsmart ile tüm üretim süreçlerinizi tek ekrandan yönetin!

BMsmart Kurucu Ortaklarından Alper Kılıç, “‘One Screen’ yazılımımızın en önemli modüllerinden biri MES-Üretim Yönetimi, 2021 yılında bu alanda müşteri portföyümüzü genişletmeyi hedefliyoruz” diyor.

HABER 01.02.2021, 00:01 27.02.2021, 12:43
21646
BMsmart ile tüm üretim süreçlerinizi tek ekrandan yönetin!

BMsmart Kurucu Ortağı Alper Kılıç, şirketin kuruluş öyküsünü; “BMsmart olarak 2011’de Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın Ar-Ge destek programı kapsamında ‘İş Yönetimi Yazılımları’ geliştirme hedefiyle İstanbul’da faaliyetlerimize başladık. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın sağladığı finansal destekle 1 yıl boyunca Ar-Ge çalışmalarına devam ettik ve 2012 yılında iş yönetimi odaklı ‘One Screen’ ürünümüzü piyasaya sürdük” sözleriyle özetliyor.
One Screen ile uçtan uça çözüm: Yazılımlarını birçok sektörden farklı büyüklüklerdeki müşterilerinin kullanımına sunduklarını belirten Alper Kılıç, “One Screen, tamamen müşterilerimizin talepleri çerçevesinde şekillenip büyüyerek ilerledi. Bir firmanın uçtan uca tüm süreçlerini yönetebileceği kapsamlı bir ERP çözümü haline geldi. MES-Üretim Yönetimi modülümüz de One Screen yazılımımızın en güçlü parçalarından birisi” diyor.

onescreen.com.tr üzerinden kiralama modeli
Alper Kılıç, 10 yıllık süreçte çok farklı sektörlerde çok farklı çözümler sunma şansları olduğunu vurgulayarak, 2021 yılı ve uzun vadeli hedeflerini açıklıyor: “Bu hem ekibimizin know-how olarak, hem de ürünlerimizin kapsam ve teknolojik olarak gelişmesi için çok büyük bir olanak sağladı. 2021 yılı, kuruluşumuzun 10. yılı olması sebebiyle bizim için ayrı bir önem taşıyor. Bu yıl ve gelecek dönem için hedeflerimiz One Screen ürünümüzü daha da fazla müşteriye ulaştırmak ve ürünümüzü yine müşterilerimizin taleplerine ve değişen teknolojilere göre geliştirerek ilerletmek. Aynı zamanda onescreen.com.tr üzerinden kiralama modeliyle; isteyen firmalar için herhangi bir yatırım maliyeti olmadan ihtiyaç duydukları kadar özelliği, ihtiyaç duydukları kadar kullanıcı ile kullanabilecekleri şekilde sunuyor olmak. BMsmart olarak gerçekleştirdiğimiz projeler, edindiğimiz referanslar ve ürünümüzün geldiği nokta itibari ile bu yıl ve sonrası için olan hedeflerimizi tutarlı bir şekilde yerine getirebileceğimizi öngörüyoruz.”
“İhtiyaca özel yazılımlar sunuyoruz”: Alper Kılıç, müşterilerinin ihtiyacına göre özelleştirilmiş yazılımlar sunabildiklerini söylüyor: “Kendimizi hizmet sunduğumuz firmaların yazılım tedarikçisinden çok bir yazılım departmanıymışız gibi konumlandırıyoruz. Bu sayede müşterilerimizin tam ihtiyaç duyduğu yazılımları, müşterilerimizle birlikte tasarlayarak geliştiriyoruz.”
Çözüm odaklı yaklaşım: Alper Kılıç, müşterilerine özel projeler sunmalarına rağmen One Screen’in esnek alt yapısı sayesinde bu çözümleri oldukça uygun bütçelerle sunabildiklerini ifade ediyor: “Çözümlerimizin kullanımı, kolay ve görsellik olarak kullanan kişilere keyifli bir deneyim yaşatan özellikteler. Desteğe ihtiyaç duydukları her an çözüm odaklı bir yaklaşım ile kısa sürede teknik destek sağlayabiliyoruz.”
One Screen ile tüm üretim süreçleri tek ekrandan yönetilebiliyor: Alper Kılıç, sundukları MES (Manufacturing Execution System Üretim Yönetim/ Yürütme Sistemi) çözümlerine de değiniyor: “Üretim Yönetimi çözümlerimizde tüm üretim sürecini uçtan uca değerlendiriyoruz. ‘One Screen’ adının da ifade ettiği şekilde müşterilerimiz, tüm üretim süreçlerini tek ekrandan yönetebiliyorlar. Üretim için ‘üretim reçetesi’ne göre depoda eksiklikler varsa yine aynı ekranda tedarikçilerine satın alma talebi aktarabiliyorlar."
https://bmsmart.com

Yorumlar (0)