banner565

banner472

banner458

banner457

“Bolca Fawori Boya kullanın, bolca barkod okutun”

Fawori Boya, “Ustalara bi dünya sürpriz, bi’ dünya fırsat” sloganıyla hayata geçirdiği “Fawori Dünyam” uygulaması ile büyük ödüle hak kazanan Fawori Ustası Mehmet Sertel’in hediyesini teslim etti.

HABER 01.09.2021, 18:49 27.09.2021, 10:46
28412
“Bolca Fawori Boya kullanın, bolca barkod okutun”

Ailesiyle birlikte büyük ödül Fiat Doblo’yu teslim alan Sertel, teşekkür ederek, “Fawori Dünyam’a barkod yükletmek çocuk oyuncağı gibi oldukça kolay. Ustalarımıza sesleniyorum. Bolca Fawori Boya kullanın bolca barkod okutun” dedi.

Üretimi, teknolojisi, kalitesi, geniş ürün yelpazesi ve güçlü dağıtım kanalıyla fark yaratan Fawori Boya’nın, sektöründe bir ilk olarak başlattığı; boya ustalarına yönelik oyun, eğlence ve deneyim odaklı usta programı Fawori Dünyam’ın büyük çekilişi sonuçlandı. Ünlü Radyo Programcısı Afrikalı Ali’nin katılımıyla noter huzurunda yapılan, 7.372 boya ustasının katıldığı Fawori Dünyam çekilişinin büyük ödülünü Hatay’dan Mehmet Sertel kazandı. Talihli Boya Ustası Sertel, düzenlenen törenle kazandığı büyük ödül Fiat Doblo’nun anahtarını ailesiyle birlikte teslim aldı.

Betek Boya Satış ve Dış Yatırımlar Genel Müdür Yardımcısı Burak Basmacı, boya ustalarının Fawori Boya markasıyla ilgili görüşlerine büyük önem verdiklerini söyledi: “Boya ustalarını hedef alarak 2003’te piyasaya sürdüğümüz Fawori Boya, bugün 10 bölge müdürlüğü ve 27 şeflikten oluşan bir yapıyla faaliyetlerini sürdürüyor. Alanında deneyimli, geniş bir satış kadrosuna sahip markamız, tüm şefliklerimizde bulunan satış personellerimiz aracılığıyla 4.000’den fazla satış noktamızda boya ustaları başta olmak üzere tüm tüketicilerimizin taleplerine çok hızlı yanıt veriyor.”

Son tüketicilerin büyük bölümünün marka ve ürün tercihinde uzmanlıkları sebebiyle dekorasyon tercihlerine karar verirken genelde kararı uzmanlıkları nedeniyle boya ustasına emanet ettiğini belirten Basmacı, bu sebeple boya ustaları ve bayilerin marka açısından büyük önem taşıdığını vurguladı: “Birlikte büyüdüğümüzün farkındayız. Fawori Dünyam uygulamamızın da bayi önlerinde, usta yoğunluklu bölgelerde tanıtımını yapmaya devam ediyoruz. Ustalarımıza ürünlerimiz, hizmetlerimiz ve uygulamalarımız hakkında düzenli aralıklarla küçük gruplar halinde seminerler veriyoruz."

Sektörde bir ilk!
Fawori Dünyam uygulamasıyla boya ustalarına yönelik oyun, eğlence ve deneyim odaklı sadakat programını başlatarak sektörde bir ilke imza attıklarını belirten Basmacı, “Fawori Dünyam, çok pratik, kullanıcıyı zorlamayan bir uygulama oldu. Ustalarımız uygulamadan son derece memnun kaldı. Android ve IOS uyumlu Fawori Dünyam uygulamasını telefonuna indiren ustalar, kendilerini ifade edecek bir avatar oluşturabildikleri, verilen görevleri yerine getirdikçe başarı rozeti kazanabildikleri interaktif ve eğlenceli bir dünyaya adım atıyor. Ustalar kazandıkları rozetlerle sürpriz fırsatları yakalarken kullandıkları Fawori Boya ürünlerindeki barkodları okutarak uygulamadaki çarkıfelekten anında sürpriz deneyim ve hediyeler kazanma şansına sahip oluyor. Hediyelerimizi ustalarımızla buluşturmaya devam edeceğiz.”

“Şans bize güldü”: Talihli Fawori Boya Ustası Mehmet Sertel, “Boyacılık aile mesleğimiz. 6 kardeşiz ve hepimiz boya ustasıyız. Hepimizin tercihi de Fawori Boya, kaliteyi uygun fiyatla buluşturan Fawori ürünleri bizim favorimiz. Fawori Dünyam’ı kullanmak çocuk oyuncağı gibi kolay. Uygulamaya yüklediğim barkodlardan ilk etapta tıraş makinesi, ikinci etapta semaver, üçüncü etapta ise arabayı kazandım. Bolca Fawori Boya kullanın, bolca barkod okutun. Bu uygulamayla hediye kazanmak gerçekten çok kolay.”

Yorumlar (0)