banner565

banner472

banner458

banner457

E-ticaretten sonra S-ticaret de geliyor; IdeaSoft App Store ile e-ticarette zaman ve güven problemi ortadan kalkacak

Online ticaret yapan firmaların ihtiyaçlarını en hızlı ve doğru şekilde çözmek için IdeaSoft App Store’u müşterilerinin kullanımına sunan IdeaSoft İş Ortaklıkları Müdürü Eray Şentürk, IdeaSoft App Store ile KOBİ ve işletmelerin zaman, güven, entegrasyon maliyetleri ve verimlilikle ilgili önlerine çıkabilecek tüm problemleri ortadan kaldırdıklarını ve e-ticaretten sonra s-ticaret yani sosyal medya ticaretinin de çok gündemde olacağını açıkladı.

HABER 01.09.2021, 00:01 27.09.2021, 10:43
28773
E-ticaretten sonra S-ticaret de geliyor; IdeaSoft App Store ile e-ticarette zaman ve güven problemi ortadan kalkacak

IdeaSoft İş Ortaklıkları Müdürü Eray Şentürk, e-ticaret sektöründe neredeyse tüm firmaların işlerinin bir noktasında bazı üçüncü parti hizmetlere ihtiyaç duyduklarını vurgulayarak, şunları söyledi: “Online ticaret yapan KOBİ’lerin ihtiyaçlarını en hızlı ve doğru şekilde çözmek, e-ticaret yazılımları ile tam uyumlu bir şekilde çalışmasını sağlamak, zaman, güven, entegrasyon maliyetleri ve verimlilikle ilgili önlerine çıkabilecek tüm problemleri ortadan kaldırmak amacı ile IdeaSoft App Store’u geliştirdik. Kullanıcılar e-ticaret sitelerine ekleyecekleri özelliklerle hem daha çok kazanabilir hem de müşteri deneyimlerini artırabilirler.” Eray Şentürk, IdeaSoft App Store’un KOBİ’lere sunduğu avantajlar hakkında da önemli bilgiler aktardı.

IdeaSoft App Store, KOBİ’ler için başarı fırsatı oluşturuyor
Pandemi döneminin getirdiği alışkanlıklarla birlikte e-ticaret sektöründeki büyümeyi ve fırsatları gören, ancak teknolojik kapasitesi e-ticarete hemen başlamak için yeterli olmayan on binlerce KOBİ için App Store, hayatlarını kolaylaştırarak e-ticaretteki fırsatları yakalamalarını sağlıyor. IdeaSoft verilerine göre, IdeaSoft altyapısına sahip ve işini geliştirmek isteyen mağaza sahiplerinin kullandığı ortalama uygulama sayısı, 2021’in başından bu yana iki kat arttı. KOBİ’ler, işlerindeki başarının artmasını sağlayacak birçok hizmet ve entegrasyon için personel çalıştırmak, işin detayını öğrenmek gibi konular yerine App Store’da bulunan ürünleri sitelerine sadece bir buton kullanarak entegre edip tüm operasyonel ve personel maliyetlerinden kurtuluyor. Bunun yanı sıra KOBİ’ler AppStore ile birlikte hem pazara daha hızlı giriş yapabiliyor hem de değişen teknolojilere daha hızlı adapte oluyor. Bu da rakiplerine karşı kendilerine rekabet avantajı sağlıyor.

E-ticaretten sonra S-ticaret de geliyor
IdeaSoft ayrıca, AppStore ile birlikte KOBİ’lerin ihtiyaçlarını tespit ederek, buna yönelik uygulamalar geliştirilmesini sağlıyor. Örnek olarak yakında yayınlanacak olan Facebook & Instagram uygulaması sayesinde IdeaSoft müşterileri, saniyeler içerisinde Instagram sayfaları ile e-ticaret sitesini hatta Instagram hikayelerini birleştirebilecek ve e-ticaret yanı sıra s-ticaret diyebileceğimiz Sosyal Medya ticaretini de sitesi üzerinden yönetebilecek.

Sınırlı süreli ücretsiz kullanımlar olacak
IdeaSoft AppStore’da; gerek IdeaSoft tarafından gerekse, iş ortakları tarafından geliştirilen uygulamaların bir kısmı ücretsiz olarak müşterilere sunulurken, sınırlı süreli ücretsiz kullanımlar veya tamamen ücretli kullanılan uygulamalar da mevcut olacak. IdeaSoft AppStore’da; e-ticaret firmalarının ihtiyaçlarına göre kategorize edilmiş ve IdeaSoft’un resmi iş ortakları tarafından hazırlanmış uygulamalarla işinizle ilgili çözümlere ulaşılabiliyor. Arama Motoru Optimizasyonu (SEO), Google Analytics Entegrasyonu, Mail Yönetimi gibi dijital pazarlamayla ilgili uygulamalar veya Chat, Facebook Messenger, Whatsapp gibi sosyal medya ve dijital iletişim uygulamaları bu platformda anında siteye entegre edilebiliyor. Pazar yeri entegrasyonları, Promosyon Sistemi gibi satışlara katkı sağlayacak uygulamalar da anında IdeaSoft App Store’dan satın alınabiliyor.

Yorumlar (0)