banner565

banner472

banner458

banner457

Finansal teknoloji sektörünün ilkleri her zaman Param’dan

Bankalararası Kart Merkezi’nin banka dışı ilk üyesi ve BKM TechPOS Platformunun da ilk ve tek banka dışı üyesi olan Param; Türkiye’de Discover, MasterCard, Troy ve VISA kart ihraç etme lisanslarının hepsine sahip tek ödeme kuruluşu olarak öne çıkıyor.

HABER 01.06.2022, 00:01 24.06.2022, 10:47
22848
Finansal teknoloji sektörünün ilkleri her zaman Param’dan

Banka Kartları ve Kredi Kartları Kanunu kapsamında almış olduğu lisans ile bankalar dışında Kart Kabul (Acquirer) Lisansı alan ilk elektronik para ve ödeme kuruluşu Param, sektöre adım attığından beri ilklere imza atmaya devam ediyor. Param, Sanal POS hizmeti ParamPOS ile e-ticaret siteleri başta olmak üzere, uzaktan ödemenin olduğu her an için bir çözüm geliştiriyor. ParamPOS’un sunduğu ödeme yöntemleri ve ihtiyaca yönelik fonksiyonel çözümleri sayesinde işyerleri, tahsilatlarını kolay ve hesaplı bir şekilde yönetiyor ve ertesi gün tahsilat avantajından faydalanıyor. Sanal POS ve Fiziki POS çözümlerine ek olarak firmalara özel tahsilat çözümleri ile Param, müşterilerine sunduğu ödeme seçenekleriyle alışveriş yapmalarını kolaylaştırıyor ve düşük komisyon oranı ile tahsilat gerçekleştirmelerine yardımcı oluyor.

ParamPOS’un sunduğu ödeme çözümleri
E-ticaret siteniz varsa;
ParamPOS API entegrasyon dokümanlarına dev.param.com.tr adresinden ulaşarak web sitenize Param Sanal POS’u kolaylıkla entegre edebilirsiniz.

Linkle tahsilat yapmak istiyorsanız;
E-ticaret siteniz olmasa dahi, müşterilerinizin cep telefonuna veya e-postasına tahsilat linki göndererek ödemelerinizin uzaktan tahsilatını gerçekleştirebilirsiniz.
ParamTIK ile şirketiniz ya da web siteniz olmadan gönderdiğiniz link ile müşterilerinizden ödeme alabilirsiniz. ParamTIK, özellikle sosyal medya üzerinden satış yapan bireysel satıcılar için çok uygun bir çözüm.

Bilgisayarınızı veya cep telefonunuzu POS cihazı gibi kullanmak istiyorsanız;
Web siteniz olmasa bile Param İnternet Şube üzerinden kullanabileceğiniz Kolay Tahsilat ürünü ile bilgisayarınızdan tahsilat yapmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca Android ve IOS ParamPOS uygulamasını indirerek cep telefonunuzu POS cihazına çevirerek hemen tahsilat almaya başlayabilirsiniz.

Pazaryeri modelinde tahsilat almak istiyorsanız;
Pazaryeri modeliyle çalışan e-ticaret sitenize, alt üye işyerlerini kolayca ekleyebilir ve tahsilat almalarını sağlayabilirsiniz. Üstelik satıcılarınızla aranızdaki nakit akışını istediğiniz gibi yönetebilirsiniz. Üstelik Escrow fonksiyonu, yani güvenli ödeme ile müşterilerinizi korumuş olursunuz.

Kart Saklama & Tekrarlı Tahsilat hizmetlerini kullanmak istiyorsanız;
PCI DSS sertifikasına sahip altyapımız ile müşterilerinizin kart bilgilerini saklayabilir, belirleyeceğiniz aralıklar ve tutarlarda otomatik tahsilat gerçekleştirebilirsiniz.

İşyerinizde fiziki POS cihazı kullanmak istiyorsanız;
Param Fiziki POS ile ister işyerinizde isterse de paket servislerinizde POS cihazlarımızı kullanabilirsiniz. Tek bir POS cihazı ile anlaşmalı olduğumuz bankalardan taksitli işlemlerinizi de gerçekleştirebilir, POS maliyetlerinde tasarruf sağlayabilirsiniz.

Avantajlı komisyon oranlarından faydalanmak istiyorsanız;
ParamKart Business sahiplerine, %0.99 avantajlı komisyon oranıyla sanal POS’la tahsilatta en düşük komisyon oranını sunuyoruz. Düşük komisyon oranı sayesinde cironuzu artırırken, işletmenize özel ParamKart Business ile yapacağınız alışverişlerde harcarken kazanmanızı sağlıyoruz.

ParamPOS’a nasıl başvururum?
https://param.com.tr/param-sanal-pos adresine başvuru bilgilerinizi bıraktıktan sonra Param ekipleri en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Size uygun tahsilat yöntemi veya yöntemlerini seçerek tahsilat almaya hemen başlayabilirsiniz.

Sorularım var, size nasıl ulaşırım?
Başvuru anınızdan tahsilat gerçekleştirme sürecinize kadar her adımda sizinleyiz. Süreç hakkında merak ettiğiniz her şeyi Sıkça Sorulan Sorular (S.S.S.) https://param.com.tr/sss-kurumsal sayfamızdan inceleyebilir, 0850 988 88 88 no’lu numaradan 7/24 müşteri hizmetlerimize ulaşabilirsiniz.

Yorumlar (0)