banner565

banner472

banner458

banner457

ING Taksitle ile mağazalar, müşterilerine özel kampanya ve 36 aya varan vade imkanı sunabiliyor

ING Türkiye, taksitleri kalıpların dışına çıkaran ING Taksitle adında ödeme sistemini hayata geçirdi. ING Türkiye Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Ozan Kırmızı, “ING Taksitle, değer önerisi ve dijital yetkinlikler açısından yenilikçi bir sistem. Bu sistemle anlaşmalı mağazalar, hiçbir ücret ya da masraf ödemeden müşterilerine özel kampanya ve 36 aya varan vade imkanı sunabiliyor” dedi.

HABER 01.12.2022, 00:00 25.01.2023, 09:45
58428
ING Taksitle ile mağazalar, müşterilerine özel kampanya ve 36 aya varan vade imkanı sunabiliyor

ING Türkiye, taksitleri kalıpların dışına çıkaran ING Taksitle adında yeni ödeme sistemini hayata geçirdi. ING’li olsun ya da olmasın, herkes ING Taksitle ile kampanya beklemeden, kredi kartı kullanmadan ve nakitten harcamadan anlaşmalı mağazalardan yapacakları alışverişleri 36 aya varan taksit imkanı ile ödeyebiliyor. ING Taksitle’den, ING müşterileri yararlanabiliyor. ING’li olmayanlar ise uçtan uca dijital bir deneyimle müşteri olma sürecini tamamlayabiliyor.

ING Taksitle, değer önerisi ve dijital yetkinlikler açısından yenilikçi bir sistem.
ING Türkiye Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Ozan Kırmızı, “Yeni ödeme sistemimizle satış noktasında tüketicilere yeni, uçtan uca dijital bir sistemle alışveriş tutarında kredi kullanma imkanı sağlıyoruz. Böylece kredi kartı taksitlendirmesine ve POS kullanımına iddialı bir alternatif sunuyoruz. ING Taksitle, değer önerisi ve dijital yetkinlikler açısından yenilikçi bir sistem” dedi.

ING Taksitle iş ortağımız olmak isteyen mağazalar, randevu talep formunu doldurarak kolayca başvurabiliyor.
ING Taksitle ile mağazaların kazandığını aktaran Kırmızı, “Bu sistemle, anlaşmalı mağazalar, hiçbir ücret ya da masraf ödemeden İş Ortaklığı Platformu üzerinden iş ortağımız olabiliyor; müşterilerine kredi kartı kullanmadan ve nakitten harcamadan, satış noktasında alışveriş tutarında ING üzerinden kredi kullanma imkanı sunuyor. Ayrıca kredi tutarı, müşteri henüz mağazadan çıkmadan anlaşmalı mağazanın hesabına geçiyor. Mağazalar ING Türkiye web sitesinden randevu talep formunu doldurarak başvurabiliyor, onay ve yetkilendirme süreçleri tamamlandığında aynı gün platform ekranına ulaşarak hızlı şekilde ING Taksitle ile satış yapabiliyor” diye aktardı.

Anlaşmalı mağazalar ING Taksitle ile müşterilerine özel kampanya ve 36 aya varan vade imkanı sunabiliyor.
ING Taksitle ile mağazaların müşterilerine özel kampanya ve 36 aya varan vade imkanı sunabildiğini vurgulayan Kırmızı, “ING Taksitle’yi kısa bir süre önce duyurmamıza rağmen güzel bir talep var, daha yaygın hale getirmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu kapsamda bugün yaklaşık 15 bine ulaşan iş ortağı sayımızı 2023’te 50 bine çıkarmayı hedefliyoruz” dedi.

Yasaların izin verdiği, taksit yapmaya elverişli her sektörde yer almayı hedefliyoruz.
ING Taksitle ile tüketicilere alışveriş ödemelerinde 36 aya varan taksit imkanı sunarak perakende ticareti desteklemeyi hedeflediklerini aktaran Kırmızı, “Tüketicilerin çok çeşitli ihtiyaçlarına yanıt sunmak üzere mobilya ve beyaz eşyadan tatil ve seyahat harcamalarına dek her alanda iş birliklerine imza atıyoruz. Yasaların izin verdiği, taksit yapmaya elverişli her sektörde yer almayı hedefliyoruz” dedi.

Yorumlar (0)