banner565

banner472

banner458

banner457

Özgün olmak isteyenin adresi; Lady Estrella

Girişimci Pınar Kerimoğlu, modayı ön planda tutan, farklı olmak isteyenlere özel üretim yapıyor.

HABER 01.04.2019, 08:50 26.04.2019, 09:11
11039
Özgün olmak isteyenin adresi; Lady Estrella

Tasarımından dikimine kadar el emeğine dayanan ve Swarovski taşlarla işlenmiş üretimini Lady Estrella markasıyla müşterisine sunuyor. Özgün olmak isteyen ve modayı ön planda tutan kadınların yeni adresi girişimci Pınar Kerimoğlu’nun kurduğu Lady Estrella olacak. Kerimoğlu aslında Jeoloji Mühendisi. İş hayatına ara verip 2 çocuğuyla ilgilenirken bir yandan da yeni uğraşlar edinmiş. Daha sonra fikirlerini tasarım parçalarına dönüştüren Kerimoğlu, kendisinin çizip diktiği tasarımlarını artık Lady Estrella markasıyla tüketiciye sunuyor.
Markanın doğuşunu ve farklılığını Pınar Kerimoğlu anlatıyor: “Swarovski taşlarla işlenmiş her biri özgün, el emeği tasarımlarım en önemli farklılığım. Tasarımdan dikime kadar her şeyi kendim yapıyorum. Ve her bir üründen sadece bir tane üretiyorum. Kişiliğim; tasarımdan dikime, kullandığım malzemeye kadar her bir detaya yansıyor. Cıvıl, cıvıl, samimi ve farklı.”
Mağazasını 3 Aralık’ta açan Kerimoğlu’nun Lady Estrella markası, özgün olmak isteyen ve modayı ön planda tutan kadınlara hitap ediyor. Kişiye özel tasarımın da işinde önemli bir yer tuttuğunu aktaran Kerimoğlu, “Müşterilerimiz kendi kumaşlarını getirebiliyor. Tasarımları, dikimlerini yapıyoruz. Uygun bütçeli olmasını isteyen müşterilerimiz sadece swarovski taş işlenmesini isteyebiliyor. Markamızın en önemli farkı ‘standart dışı’ olmasıdır. Çünkü tasarımlarım benim hayal gücüme dayanıyor.  Ürünlerimize ilgi büyük. Bu da insanların benim hayallerime ortak olduğunu gösteriyor” dedi.
Pınar Kerimoğlu, kendi tasarımlarını kendisi giymiyor. Çünkü her üretimden sadece bir tane oluyor. Tasarımlarda renklerin çok anlamlı olduğunu belirten Kerimoğlu, “Işıltıyı ve renkleri çok seviyorum. Renklerin dili, hissettirdikleri benim için önemli. Tasarımlarımı yaparken mevsimleri, mevsimlerin canlılığını renklerle birleştiriyorum. Yazın ise bikini tasarlayacağım. Yine swarovski kullanacağım. Her tasarımımdan bir tane bulunuyor. İsteğe özel sayısı artabiliyor” bilgisini veriyor. Müşteri memnuniyetinin önemli olduğunu söyleyen Kerimoğlu, hiçbir müşterisinin hayal kırıklığı ile atölyeden ayrılmasını istemediğini aktarıyor: “Kaliteyi bozmamak için mağaza sayısını çoğaltmak istemiyorum. Butik hizmet, kişiye özel hizmet benim mutluluk kaynağım. Atölyemde samimiyet var. Asıl hedefim bu samimiyeti korumak. Bunun için seri üretime mesafeli yaklaşıyorum.”

Yorumlar (0)