banner565

banner472

banner458

banner457

Senkron Tech, sektörlerin dijital çözüm ortağı Global pazarda istikrarlı büyümesini sürdürüyor

Senkron Tech, alt markalarıyla yurt içinde ve yurt dışında hizmet verdiği sektörlerin “Dijital Çözüm Ortağı” olarak konumlanıyor. Bu yılın ilk 6 ayında geçen yıla kıyasla yüzde 200 büyüyen şirket, ihracat yaptığı 16 ülke sayısını ise 20 ülkeye çıkarmayı hedefliyor.

HABER 01.12.2022, 00:01 23.12.2022, 12:22
24880
Senkron Tech, sektörlerin dijital çözüm ortağı Global pazarda istikrarlı büyümesini sürdürüyor

Senkron Tech, 1996’dan bu yana geliştirdiği teknolojik ürünler ve yarattığı markalarla hizmet verdiği dikey sektörlerde derinleşerek müşterilerini geleceğe hazırlıyor. Senkron Tech CEO’su Erdal Özkan, “Daima ileri gitme vizyonumuz ile her geçen gün dijitalleşen dünyanın bizlere sunduğu her şeyle uyum içinde olmayı kendimize temel bir amaç edindik. Amacımız doğrultusunda attığımız her adımda global gelişimin büyük önem taşıdığının her zaman farkında olduk. Bu bağlamda yakın zaman içinde şirket adımızı global vizyonumuza ve geliştirdiğimiz yazılım ve teknolojilerin kapsamına daha uygun düşecek şekilde Senkron Tech olarak güncelledik” dedi. Özkan, çatı şirketleri ve markalara önemli yatırımlar yaparak hem müşterilerin başarılarına daha çok ortak olmak hem de gelişimlerini sürdürmek istediklerini söyledi.

Senkron Tech, alt markalarıyla büyümesini sürdürüyor
Senkron Tech, alt markalarıyla yurt içinde ve yurt dışında hizmet verdiği sektörlerin “Dijital Çözüm Ortağı” olarak konumlanıyor. Firma, dünya çapında 400’den fazla tesisin kullandığı welness yönetim yazılımı olan FLYBY’ı, para kazandıran havlu takip sistemi FLYBY Tracker’ı, Türkiye’nin ilk site ve tesis yönetimi yazılımı Senyonet’i ve Türkiye’nin ilk akıllı kargo dolabı Kargopark’ı geliştirmiş bulunuyor. Senkron Tech çatısı altında bulunan FLYBY, sektördeki 25 yılı aşkın tecrübesiyle fitness merkezleri, oteller, SPA işletmeleri, yoga ve antrenman stüdyoları ile su parklarının yönetimi için güçlü araçlar ve raporlar sağlayarak wellness sektörünün dijitalleşme yolculuğunu destekliyor. Para kazandıran havlu takip sistemi FLYBY Tracker ile havlu kayıplarının önüne geçerek bu teknolojiyi kullanan şirketlerin maliyetlerini optimize ediyor. Çok haneli ve çoklu operasyon gerektiren yapılarda ‘tek merkezden yönetim’ ilkesi ile yola çıkan Senyonet, site ve konut yönetimlerine dünya standartlarında takip ve entegrasyon süreci sağlıyor. “Geldik evde yoktunuz.” problemine çözüm getiren, Türkiye’nin ilk akıllı kargo dolabı üreticisi Kargopark, “Kargon her an burada!” misyonuyla kargo şirketleri, e-ticaret şirketleri, son kullanıcılar ve teslimat ekosisteminin tüm paydaşları için daha özgür bir dünya yaratmayı amaçlıyor. Kargopark bugün 11 ilde, 150+ noktada konumlanmış durumda. Kargopark’lar üzerinden teslim edilen kargo adedi 1.5 milyonu geçti. Bugüne kadar tek bir şikayet bile almamış yeni nesil bir teslimat süreci olarak Kargopark, ekosisteminde fark yaratıyor.

Yüzde 200 büyüdü yurtdışını odağına aldı
Senkron Tech, ilk ay değerlendirmesinde bir önceki yıla oranla yüzde 200’lük bir büyüme gösterdi. Geçtiğimiz yıl toplamda 16 ülkeye ihracat yapan firma, bu yıl 20 ülkeye ulaşmak istiyor. Markaların büyümesini Özkan, şöyle anlattı: “Yazılımımız FLYBY, 20 ülkede 400’den fazla kuruluşta aktif olarak kullanılıyor. Kargopark, ülkemizde 150’den fazla lokasyonda hizmet veriyor. Şu anda Slovekya ve Avrupa ülkelerine de satışını gerçekleştiriyoruz. Diğer taraftan, site ve tesis yönetiminde Türkiye’de lider markalardan olan Senyonet’i bu yıl ilk kez yurt dışına ihraç etmenin haklı gururunu yaşıyoruz.” Senkron Tech’in yurtdışı ve büyüme vizyonu ise global marka, teknoloji donanım ve yazılım ihracatı, markalaşma ve pazarlama yatırımları gibi konuları kapsıyor. Özkan, “Senkron Tech olarak yurt içinde ve yurt dışında uygun stratejiler geliştirerek faaliyetlerimizi genişletmeyi sürdüreceğiz. İhracat tarafındaki hedeflerimiz arasında tüm Avrupa, Ortadoğu ülkeleri ve Türk Cumhuriyetleri yer alıyor. 2023 yılında FLYBY, Kargopark ve Senyonet markalarımızın ihracatını artırmayı planlıyoruz” diye konuştu.  

Yorumlar (0)