banner565

banner472

banner458

banner457

TOSYÖV ile TİM işbirliği ve güçbirliği artarak devam ediyor

TOSYÖV’ün Yönetim Kurulu Başkanı Osman Deveci, Denetim Kurulu Üyeleri ve eski Başkanları; Yalçın Sönmez ve Hilmi Develi, Başkan Yardımcısı Kutlu Karavelioğlu’ndan oluşan TOSYÖV Heyeti, TİM Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gültepe’yi ziyaretinde TOSYÖV’ün yeni dönem projeleri ve çalışmalarını anlattı, TİM çözüm ortaklığı ve paydaşlığında gerçekleşecek XVIII. KOBİ Zirvesi ile ilgili istişarelerde bulundular.

HABER 01.11.2022, 00:01 21.11.2022, 09:21
20805
TOSYÖV ile TİM işbirliği ve güçbirliği artarak devam ediyor

TOSYÖV (Türkiye Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler, Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticiler Vakfı) ile TİM (Türkiye İhracatçılar Meclisi) işbirliği ve güçbirliği sinerjisi artarak devam ediyor. TOSYÖV Yönetim Kurulu Başkanı Osman Deveci başkanlığında; TOSYÖV Denetim Kurulu Üyeleri ve eski Başkanları; Yalçın Sönmez ve Hilmi Develi, TİM Başkan Vekili ve TOSYÖV’de TİM’i temsilen Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olan Kutlu Karavelioğlu’ndan oluşan TOSYÖV Heyeti, TİM Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gültepe’yi makamında ziyaret ederek, TOSYÖV’ün yeni dönem çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler verdi ve  TOSYÖV, TİM, KOSGEB ve TOBB işbirliği ve güçbirliğinde düzenlenecek XVIII. KOBİ Zirvesi ile ilgili istişarelerde bulundular.
TOSYÖV Heyeti, TİM’in yeni Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gültepe ile TİM’in yeni Yönetim ve Denetim Kurulları’nı tebrik etti, hayırlı olsun ve başarı dileklerini iletti. KOBİ’lere ve girişimcilere sürdürülebilir rekabet gücü kazandıracak yol haritalarının çizildiği, gelenekselleşen KOBİ Zirveleri’nin, TOSYÖV tarafından her yıl TİM çözüm ortaklığı ve paydaşlığında  düzenlendiğini vurgulayan TOSYÖV Heyeti, KOBİ Zirveleri ve TOSYÖV’ün yürüttüğü çalışmalarda TİM’in sağladığı destek, işbirliği, güçbirliği ve katkısının bundan sonra da daha da güçlenerek devam etmesini temenni ettiklerini söyledi.
TOSYÖV’ün, bu yıl da TİM’in çözüm ortaklığı ve paydaşlığında hayata geçireceği XVIII. KOBİ Zirvesi’nin ana teması; ‘Sürdürülebilir Yeşil Dönüşüm’. Toplantıda, sürdürülebilirlik vizyonu ile yürüttüğü proje ve çalışmalarla üretici ve ihracatçılara öncü olan TİM’in örnek ve rol model kurumlardan biri olduğu kaydedildi. Toplantıda ayrıca TOSYÖV’ün TİM çözüm ortaklığı ve paydaşlığında aynı temayla (‘Sürdürülebilir Yeşil Dönüşüm’) Türkiye’nin çeşitli illerinde bölgesel etkinlikleri gerçekleştirmesi de değerlendirildi.
TOSYÖV Heyeti; TİM’in düzenlediği İnovaLİG 2022 KOBİ kategorisi finalistlerinden MUBİTEK firmasının Yöneticileri; TOSYÖV Bursa Destekleme Derneği eski Başkanı Dr. Gül Çiçek Zengin Bintaş ve Mustafa Bintaş ile TİM Dış Ticaret Kompleksi’nde görüştü, başarılar diledi.TİM Başkanı Mustafa Gültepe, TOSYÖV’le ilişkilerden memnun ve mutlu olduklarını vurgulayarak, işbirliklerini geliştirerek devam ettireceklerini söyledi.
 

Yorumlar (0)