banner565

banner472

banner458

banner457

TrioWorx ile uzaktan çalışmaya geçiş; kolay, hızlı, verimli ve güvenli

TrioWorx Şirket Kurucusu ve Çözüm Direktörü Murat Bozacıoğlu,“TrioWorx, uzaktan çalışmak için gerekli her türlü platformu ve çözüm desteğini sunarak KOBİ’lerin dijital transformasyonunu sağlıyor” diyor.

HABER 01.05.2020, 08:00 29.05.2020, 10:19
12243
TrioWorx ile uzaktan çalışmaya geçiş; kolay, hızlı, verimli ve güvenli

Koronavirüs, dijital transformasyonun hızlanmasına yol açtı. Değişen iş yapış modellerinde işletmeler ve çalışanlar için uzaktan çalışma ve web konferans sistemleri en önemli gündem maddesi haline geldi.  Evden çalışma modeline geçilen günümüzde süreçler de dijitalleşmeli. Çalışanların operasyonlarını takip edip kullanacakları operasyonel sistemler ve bunlarla iletişim araçlarının entegrasyonu önem kazanıyor.
TrioWorx Şirket Kurucusu ve Çözüm Direktörü Murat Bozacıoğlu, “TrioWorx, ekip olarak çalışmayı etkin hale getirmek için birçok Microsoft çözümüne sahip: Microsoft TEAMS, Microsoft Planner, Microsoft Sharepoint gibi…. Uçtan uca entegre bir çözüm deneyimi içinse Microsoft 365 ile Dynamics 365 çözüm ailesi öne çıkıyor. TrioWorx, bunları bulut bilişim yani Microsoft AZURE ile destekleyerek sunucu bazında sanallaştırma ve yedekleme çözümlerimizle müşterilerimizin mevcut ortamlarını da hızlıca buluta taşıyabiliyor, güvenlik gereksinimlerini sağlıyor ve uzaktan çalışma ortamını çok daha az işletim yükü ile oluşturmalarına imkan sağlıyoruz” diyor.
Murat Bozacıoğlu, yeni nesil Microsoft iş ortaklarından biri olarak ‘Microsoft Kurumsal İş Çözümleri’ portföyündeki tüm komponentleri çok yakından takip ettiklerini ve uygulamalarını başta kendi bünyelerinde olmak üzere gerçekleştirdiklerini söylüyor: “Özellikle ‘Uzaktan Çalışma’ çözümlerinin temel ürünü olan Microsoft TEAMS ve bununla entegre çalışabilen diğer Microsoft çözümleri konusunda ciddi deneyimlerimiz var. Müşterilerimizin daha verimli çalışmaları için gerekli her türlü senaryoyu bu entegrasyonlar sayesinde kurgulayabiliyoruz. İster görev yönetimi ile ister geliştirilecek bir özel uygulama ile veya diğer Microsoft bileşenleriyle entegre bir şekilde kullanıldığında, birçok çalışan için yeterli tek uygulama haline gelebiliyor. TEAMS gibi uygulamaların kullanımı son kullanıcı adaptasyonu gerektirdiği için videokonferans kullanımı, doküman yönetimi ve takım yönetimi eğitimlerini müşterilerimize ücretsiz sunmaktayız.”
Öncelikli hedeflerini; “başta uzaktan veya evden çalışmayı arzu eden sonrasında da dağıtık yapılarda ekipleriyle dijital transformasyonunu geliştirmeyi hedefleyen müşterilere uygun hizmetleri sunmak” sözleriyle açıklayan Bozacıoğlu, bunun için de Mayıs ayında özel kampanyalar düzenleyeceklerini dile getiriyor. Uzaktan çalışma konusunun ciddi planlama ve takip gerektiren bir çalışma modeli olduğunu vurgulayan Bozacıoğlu, müşterilerini ve yeni müşteri adaylarını teknolojilere yapacakları yatırım kadar bu konularda oluşturacakları süreçlerle ilgili de desteklemeye çalıştıklarını belirtiyor: “Microsoft Planner gibi bir proje bazlı görev yönetimi aracı ve Microsoft PowerBI gibi bir raporlama aracı ile söz konusu uzaktan çalışma modelleri mutlaka desteklenmeli.”
Bozacıoğlu, temelleri 2013’te atılan TrioWorx’un iş hayatına Oracle Bulut İş Ortağı olarak başladığını, bu dönemde THY gibi önemli şirketlerin projelerinde ‘Bulut Müşteri İlişkileri Yönetimi tecrübesi’ ile yer aldığını anlatıyor: “ 2015’te iş ortaklığını başlattığı Microsoft’un teknolojileriyle tecrübesini, başarılı olarak hayata geçirdiği projelerle pekiştiren TrioWorx, yeni çözümler ve farklı teknolojilerle müşterilerine sunduğu çözüm portföyünü sürekli genişletiyor ve geliştiriyor. 2017’de yeni nesil yazılım alanlarından biri olan Robotik Proses Otomasyonu için çalışmaları başlattık ve sektörün genç ama iddialı markalarından UIPath ile iş ortaklığı sağladık. 2018’de çözüm portföyüne mobil ve web tabanlı yazılım geliştirme çözümlerini de ekleyen TrioWorx, büyüyen ekibiyle birlikte çalışmalarına dinamik bir şekilde devam ediyor.”

Yorumlar (0)