banner565

banner472

banner458

banner457

Hiper Lojistik’ten ihtiyaca göre opsiyonel teklifler

Hiper Lojistik A.Ş., Katar, Kuveyt ve Dubai bölgelerine sunduğu hizmet ile müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun çözümler üretiyor. Hiper Lojistik A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Ergör; “Müşterilerimize sunduğumuz opsiyonel teklifler ile en uygun yöntemi kendisine göre belirlemesini sağlıyoruz. Opsiyonlarımız arasında Full kara güzergah, Roro ve İntermodal olarak farklı teklifler bulunuyor” açıklamasını yapıyor.

LOJİSTİK 01.03.2024, 00:01 25.03.2024, 09:43
24724
Hiper Lojistik’ten ihtiyaca göre opsiyonel teklifler

Başta Almanya, Hollanda, Belçika, İtalya, Fransa olmak üzere tüm Avrupa ve Balkan ülkelerine parsiyel, minivan, FTL ve Ağır nakliye hizmeti sunan Hiper Lojistik A.Ş.’nin ana hatları arasında Katar, Kuveyt ve Dubai bölgesi de bulunuyor. Bu bölgelere Kızıl Deniz’deki hiçbir probleme takılmadan karayolu taşıma hizmeti ile 8 günde teslimat yapabiliyor. Hiper Project markası ile de tüm proje, ağır nakliye, gabari dışı yüklemeler için de hizmet sağlıyor.
Hizmet odaklı bir şirket politikası uyguladıklarını söyleyen Hiper Lojistik A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Ergör; “Her daimdaim profesyonel ekibimiz, deneyimli şoförlerimiz ile en iyi hizmeti sunmaktayız” diyor.
Rakiplerinden farklı olarak; Katar, Kuveyt ve Dubai bölgelerine sundukları özel çözümler ile müşterilerinin ihtiyaçlarını en uygun şekilde karşıladıklarını belirten Ergör; “Dubai şubemiz, geniş acente ağımız ile bu bölgelerde karayolu teslimatlarımız ile ön plana çıkmaktayız. Ayrıca, Avrupa ve Balkanlar bölgesi için İstanbul depolarımızdan YYS kapsamında çıkışlar yaparak tüm ihracat yüklerine özel çözümler sunuyoruz. Aynı zamanda Almanya, Hollanda, Belçika, İsviçre ve Avusturya bölgelerine, vergiler dahil taşıma sistemi oluşturarak zahmetsiz şekilde ihracat çıkışları sağlıyoruz” açıklamasını yapıyor.
Ergör; “Müşterilerimize opsiyonel teklifler ileterek en uygun yöntemi kendisine göre belirlemesini sağlıyoruz. Opsiyonlarımız arasında Full kara güzergah, Roro ve İntermodal olarak farklı teklifler iletmekteyiz” bilgisini veriyor.
Ergör, Hiper Lojistik A.Ş.’nin sürdürülebilirlik konusunda yaptığı çalışmaları ise şöyle aktarıyor:
Araçlar ve yakıt verimliliği: Şirketimiz, daha az yakıt tüketen ve daha az emisyon salan araçları tercih etme eğilimindedirler. Hibrit veya elektrikli araçlar kullanımını artırmayı, araçların aerodinamik tasarımını iyileştirmeyi ve düşük sürtünmeli lastikler gibi yakıt tasarrufu sağlayan teknolojileri benimsiyoruz.
Taşıma kapasitesinin optimize edilmesi: Şirketimiz, yükler arasında boş alanı en aza indirerek ve rotaları optimize ederek taşıma kapasitelerini artırmayı hedeflemektedir. Bu, daha az araç kullanımı ve dolayısıyla daha az emisyon anlamına gelir.
Daha verimli operasyonlar: Sürdürülebilirlik, operasyonların daha verimli bir şekilde yönetilmesini içerir. Nakliye şirketleri, lojistik süreçlerini iyileştirerek ve idari faaliyetlerde dijitalleşmeyi benimseyerek kaynakları daha etkili kullanabilirler.
Dijital dönüşüm konusunda da yaptıkları çalışmaları paylaşan Ergör; “Online navlun teklifleri konusunda altyapı ve çalışmalarımız devam etmektedir. Bu projemizi gerçekleştirdiğimiz takdirde müşterilerimiz sadece yüklerin bilgilerini girerek otomatik olarak zahmetsiz şekilde spot teklifler alabilecek. Geniş tedarik ağımız ile son teknoloji ile donanımlı araçlarımızda GPS sistemi ile müşterilerimiz yüklerinin anlık olarak nerede olduğunu ve kaç km hız ile gittiğine kadar doğru bir şekilde görüntüleyebiliyor” diye konuşuyor.
Ergör, filolarına, kiraladıkları elektrikli araçları da dahil ettiklerini, bu girişimleri ile çevreye ve karbon salınımına olumlu katkıda bulunmayı amaçladıklarının altını çiziyor.
2024 ve uzun vadeli hedefleri arasında yurt dışı ofis yapılanmasını güçlendirmeyi planladıklarını ifade eden Ergör şöyle devam ediyor: “Türkiye’de bulunan 3 şubemiz ve Duabi’de bulunan ofisimiz ile müşterilerimizin tüm ihtiyaçlarını en doğru şekilde karşılamayı hedefliyoruz. Özmal araç yatırımlarımız devam etmekle artık her konuda müşterilerimize daha yakınız. Hiper Lojistik A.Ş. olarak taşıdığımız tüm yükler FFL sigortası kapsamındadır. TİO yetki belgemiz ve İSO belgelerimiz ile yük değil değer taşıyoruz.”

Yorumlar (0)
banner557