banner565

banner472

banner458

banner457

MNG Kargo’dan ‘Akıllı Kasa’ uygulaması

MNG Kargo, şubelerine Akıllı Kasalar yerleştiriyor. Birleşik Ödeme ile yapılan ve bir ilk olan işbirliğiyle şubelerdeki nakit para anında dijitale dönüştürülüyor ve ilgili banka hesaplarına geçirilebiliyor. Böylece paraya 7/24, gün ve saat bağımsız ulaşılabiliyor.

LOJİSTİK 01.11.2020, 00:01 28.11.2020, 19:30
20944
MNG Kargo’dan ‘Akıllı Kasa’ uygulaması

MNG Kargo CFO’su Kağan Gündüz, “Biz bir operasyon şirketiyiz. Şube personelimizin de zamanını en etkin şekilde kullanarak operasyona yoğunlaşmasını istiyoruz. Bu noktada kuryelerimizin gün içinde kargoyla beraber topladığı nakdi ATM’den transfer yapmasını beklemek yerine zamanı ve operasyonu daha verimli kullanabileceğimiz Akıllı Kasa uygulamasını başlattık” dedi.
Gündüz, ödeme sistemleri ve nakdin transferinin önemine değindi: “MNG Kargo’nun kendi cirosundan da bahsetmiyoruz. Gönderici adına yaptığımız tahsilatlar işin boyutunu oldukça artırıyor. O yüzden nakit ve ödeme sistemleri bizim için büyük bir iş alanı. Bu alandaki pek çok yeniliği yakından takip ediyoruz. FinTech zaten finans piyasasında hızla gelişen bir alan ve pek çok yeni ürün sunuyorlar. Bugün pek çok şirketin gündemindeki dijital cüzdan ile e-paranın kullanımına ilişkin bizim de çalışmalarımız var.”

Yorumlar (0)
banner557