banner565

banner472

banner458

banner457

2023 teknolojide yatırımların yılı olacak

Dynabook Türkiye İş Birimi Direktörü Ronald Ravel, gidişita yönelik öngörülerini açıklarken 2023 yılında teknoloji sektörünü nelerin beklediğini paylaştı.

ÖNEMLİ NOTLAR 01.12.2022, 00:01 23.12.2022, 12:24
24732
2023 teknolojide yatırımların yılı olacak

6ps.me, Geneva,sans-serif;">Sürdürebilirliğin çevresel önemini vurgulayan Ravel ‘’2023’e girerken şirketler daha sürdürülebilir seçimler yapmaya çalışacak. Bu seçimlerde enerji tasarrufu yapma ve çevre dostu olma amacıyla en son teknolojilere geçiş yapmak büyük rol oynayacak’’ dedi. Ravel ‘’Dynabook tarafından yapılan bir çalışmaya göre Avrupa’daki küçük ve orta ölçekli işletmelerin yüzde 64’ü dizüstü bilgisayar satın alma kararlarının pandemi öncesine göre daha önemli olduğunu düşünüyor” diye konuştu. Ravel’a göre, 2023’te çalışanlarına ihtiyaç duydukları eğitim programı sunan işletmelerin sayısı artacak ve bu şirketler işe alımlarda rakiplerine göre öne çıkmayı başaracak. Tedarik zinciri sorununun yavaş yavaş çözülmeye başladığını söyleyen Ronald Ravel “Tedarik zincirleri istikrara kavuşmaya başladıkça teslimatlar biraz olsun normale dönecek ve teknoloji cihazları için tüm tedarik zincirini kolaylaştıracak” açıklamasını yaptı.
Araştırmaya göre, Avrupa’daki KOBİ’lerin yüzde 19’u çalışan verimliliğini en büyük endişe kaynağı olarak görüyor. Başta KOBİ’ler olmak üzere tüm işletmeler açısından herhangi bir üretkenlik kaybının maliyetli olduğunu söyleyen Ravel’e göre, KOBİ’ler, üretkenliğin önündeki engelleri aşmak için dizüstü bilgisayarlar, güvenli iletişim araçları ve cihaz aksesuarları gibi teknolojilere başvurarak uzaktaki işgücünün üretkenliğini artırmaya çalışacak.

Yorumlar (0)
banner557