banner565

banner472

banner458

banner457

5. Öğren-Dönüş Programı tanıtıldı

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Ankara Sanayi Odası işbirliğiyle sanayide verimliliği artırmak ve dijital dönüşümü hızlandırmak için kurulan ‘ASO Yetkinlik ve Dijital Dönüşüm Merkezi’nin (ASO Model Fabrika) 5. Öğren Dönüş Program Lansman toplantısı gerçekleştirildi.

OSB 01.02.2022, 00:01 23.02.2022, 09:38
18675
5. Öğren-Dönüş Programı tanıtıldı

ASO Sürekli Eğitim Merkezi (ASO-SEM) toplantı salonunda düzenlenen programa Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır, ASO Başkanı Nurettin Özdebir, ASO Başkan Yardımcısı ve 2. OSB Başkanı Seyit Ardıç, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Stratejik Araştırmalar ve Verimlilik Genel Müdürü Prof.Dr. İlker Murat Ar, ASO Yönetim Kurulu Üyesi Aytaç Dinçer, ASO 1. OSB Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Tütek, katıldı.
Tütek, Ankara Model Fabrika’da odaklandıkları konunun firmaların verimi olduğunu belirtti.
Özdebir, “Çok yıkıcı bir rekabet önümüzdeki süreçte hepimizi bekliyor. Verimliliğimizi mutlaka artırmamız lazım. Yani yalını zaten halletmemiş olmamız lazım ki peşine de Endüstri 4.0’ı koyabilelim” dedi.
Bakan Yardımcısı Kacır, Türkiye sanayisinin dijital dönüşümü için ilerleyen dönemde gerçekleştirecekleri çalışmaları bir çerçeveye oturtabilmek adına Sanayinin Dijital Dönüşümü Yol Haritası’nı hazırladıklarını ve yakın zamanda duyuracaklarını kaydetti.

Yorumlar (0)